Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2013 2.0 CDTİ 160hp otomatik Full+Full satılık.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 2013 2.0 CDTİ 160hp otomatik Full+Full satılık.

Ben hic 1.6 t insignia nin 205 den sonra seri hizlanabilenenini gormedim yazilimsiz olanlrda onlarda 200 den sonra cok yavas ve 0-200 e kadar aradaki mesafe hayli acildigi icin benim 205 den sonraki yavaslamam bi sorun yaratmiyor 1.6t ler icin. Opc diye de corsa lar varya 1.4 yuksek hp li onlardan bahsediyorum

Yorum

Youtube da izlediğim birçok video alağıdaki gibi
      GT 0-160 17-18 sn da alıyor sonra bayılıyor ilginç şekilde
      100-200 30 sn civarı
      http://youtu.be/td68RO6wpbk

Siz çok şanslıymışsınız sağlam bir insignia kullanıcısı ile 100 den roll yapmamışsınız
      Ha 200 den sonra insignia kafa tutabilecek 1.6 litre altında araç sayısı çok az hatta var mı ?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: SemihEtes
        Ben hic 1.6 t insignia nin 205 den sonra seri hizlanabilenenini gormedim yazilimsiz olanlrda onlarda 200 den sonra cok yavas ve 0-200 e kadar aradaki mesafe hayli acildigi icin benim 205 den sonraki yavaslamam bi sorun yaratmiyor 1.6t ler icin. Opc diye de corsa lar varya 1.4 yuksek hp li onlardan bahsediyorum
        Semihçiğim bence senin gençliğine vermişler o yüzden

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
        Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

bütün insigniacılar olarak birbirinize destek veriyorsunuz olmuyor böyle
          0-100 ü fabrika değeri olaraktan 9.2 gösterilen insignia ile
          0-100 km/s: 7.9 sn gösterilen golf arasındaki fark ı görememek, gençliğe vermek nasıl bir zihniyet anlayamadım
          Değerler arabalar.gen.tr den alınmıştır.
          Daha öncede söyledim herkezin arabası kendisine güzeldir.
          İsmail bey bu sebeple gençliğine verilmiştir tarzında kalp kırıcı sözler kullanmayınız. Biz ankarada buluşuyoruz eş dost arkadaş arabalarımızı deniyıoruz.
          Kısmet olursa bir ankara buluşmasına gelirim bende yanınıza boşuna laflamış olmayız
          Funkyair arkadaşım tsi motor kullanmadığınızı farkederek söylüyorum ki tsi motor da bayılma vs olmamasını istiyorsanız benzin değerleriniz çok önemlidir.Atmosferik klasik motor gibi değil. Alınan benzin değerleri oktan durumu düşük oldugunda böyle problemler yaşanabilir.
          Ayrıca ben araba satıyorum derken muhabbet nerelere geldi
          club brugge deplasmanına düşmüş beşiktaşlı dembaba gibi hissettim kendimi

Yorum

Benim güzel kardeşim 0-100 le araba kıyaslarsan olmazki 4.20 dizel 0 dan 100e 8 sn çıkıyor ama 100den 200e 30 sn senin gt gibi aynı, ama insignia 100 den 200e 23 snde çıkıyor kalkıstaki 1 sn fark pek önemli değil
            Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

http://www.youtube.com/watch?v=ZfZexwY9HS0#

Bak buradaki 100-200 23 saniye ve araç station wagon 1700-1750 kg civarı sen kalkısta ancak 2 boy falan atarsın ama insignia 3. vitesin bitirdiğinde seni ufak ufak geçmeye başlar sen sağlam bir insignia şoförüne denk gelmemişsin
              Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

F10 Msport

Yorum

Birde corsa opc falan demişsin 1.6 180 hp ve 210 hp olarak iki seçeneği var inan bana seni her hızında parçalar o araç,o yüzden buradaki çoğu kişi araçların gidişini vs biliyor senin aracın 160lık roccodan çok daha hızlı gidebilmesi lazım bizim 1.6 tleri geçebilmesi için,ama kabulum 0 dan kalkarsan 160 a kadar önde olabilirsin,ama sonrası
                Yanlış anlama kimse hiç birşey söylemiyor dosthane mesajlar bunlar,sen dersen dikizden izliyorum turboları diye bizde videoları,belgeleri önüne sereriz

F10 Msport

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
                  Birde corsa opc falan demişsin 1.6 180 hp ve 210 hp olarak iki seçeneği var inan bana seni her hızında parçalar o araç,o yüzden buradaki çoğu kişi araçların gidişini vs biliyor senin aracın 160lık roccodan çok daha hızlı gidebilmesi lazım bizim 1.6 tleri geçebilmesi için,ama kabulum 0 dan kalkarsan 160 a kadar önde olabilirsin,ama sonrası
                  Yanlış anlama kimse hiç birşey söylemiyor dosthane mesajlar bunlar,sen dersen dikizden izliyorum turboları diye bizde videoları,belgeleri önüne sereriz
                  Kadir : - ama kabulum 0 dan kalkarsan 160 a kadar önde olabilirsin,ama sonrası

160 km/h dan sonra geriye ne kaldı ki oleyy hasss haha haha haha haha
                  https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg

''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı

Yorum

Geriye nemi kaldı 160 nedir abi hani bizi hiç izlemesen arkadan bilmiyorsun dicem bizim için 200 ve + hızlarda araç önemli

F10 Msport

Yorum

kdristnbl şehir içi illaki ışıklarda vs kalkıyorsun ve her zaman otobanda yol bulamıyorsun. Sen şuan dedinki bana resmen bi mercedess ci ağızı ile yolu görünce gidiyo
                      Ben 1.6t leri asla kötülemedim hiçbir 1.6t ile 200+ lara kadar çıkamadım şehir içerisinde.
                      Ama şunu kabullen ve kabullenin. Işıktan kalk maximum şehir içi istisnalar dışında yapabileceğin 150-180kmh arasıdır fazlasını zaten şehir içerisinde kimse yol bombol olmadıgı sürece yapmak istemez canı ve baskasının can saglıgı sebebi ile.
                      sen benimle stock durumda 1.6T'n ile gelsen ve ışıktan kalkıp şehir içi atraksiyon yaşamaya kalksan biliyorsunki GT senden önde kalkıcak önde devam edicek. Sen alt devirlerinde toparlamaya çalışırken gt kompresor devreye sokucak ve ardından hemen turbo.
                      Denemesi bedava
                      Zaten mantık devreye sokarak düşünürsen 1.6 motor hacmi daha büyük ve araban daha fazla yüklü oldugunda da aracının çekişi düşmeyecektir ve ilerleyen hızlarda hızlanman yavaşlayamacak ama burada yorum yazan kim olursa olsun stock durumda gelsin kalksın bir gt ile aynadan fotoğrafını çektirir.
                      +200 lerde 1.6t nasıl gider şahit olmadım ki siz diyorsanız 170-180 den sonra gt yi geçer kabul ederim.
                      Sizin için önemli olan +200lerdir
                      Bizler için şehir içinde ani hızlanma, Turbo süresi beklememe, Devir saati bilmemkaça gelsinde turbo devreye girsin düşüncesi yaşamama

Yorum

Keşke söylemeseydim GT'm var vs diye araba satalım dedik muhabbet nereleree nerelere geldi

Yorum

Muhabbete katılmasam bile okuması keyifli ihihi

Yorum

Aynen ben katıldığıma pişman oldum söylememe rağmen HERKEZİN ARABASI KENDİSİNE GÜZELDİR diye ama kimse umursamadı hurra harra Ne kadar çok milletin 1.6t övesi varmış

Yorum

Tsi motor ve cift turbonun tadindan gecilmiyor ne insignia turbolar geliyor ne opc ler geliyor da dikiz aynasindan kendisini seyir ettiriyor insignia yi ilk aldigimizda asik olmustum ama tsi ne biliyim daha bir asi ruhlu bir motor ve herkezin arabasi kendisine guzeldir
                              Aynen ben katıldığıma pişman oldum söylememe rağmen HERKEZİN ARABASI KENDİSİNE GÜZELDİR diye ama kimse umursamadı hurra harra Ne kadar çok milletin 1.6t övesi varmış
                              o zaman ilk yukarda yazdığın mesajı yazmayacaksın.. Yazarsan dikiz aynadan 1.6 t vs opc lere bakıyorum diye hemde insigna teamde olacağı bu... Milletin 1.6 T ları övesi yok sadece sana bizimkilerden biri denk gelmemiş onu söylüyor millet... Hee bide funkyair(Hakan abi) ye arkadaşım falan yazmışssın.. adam 40 yasında.. hoş deil.. Bizim forumda küçük büyüğe saygılı büyükte küçüğe saygılı davranmakta..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

muhabbet güzel de golf gt ile ınsignia yı kıyaslamak yanlışş... hergün onlarca gt görüyorum arkamdan yetişmeye çalışan ama başaramayan ) yaşasın insignia kardeşliği )
                                2.0 CDTİ 160 HP COSMO CARBON SİYAH+OPC+NAVİ+BOX(35 HP+50 TORK)+SPRİNT BOOSTER + 19''JANT

Yorum

İşleniyor...
                                X