* Foruma satış amacıyla üye olmak yasaktır...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
2013 2.0 CDTİ 160hp otomatik Full+Full satılık.
Collapse
X
-
Ynt: 2013 2.0 CDTİ 160hp otomatik Full+Full satılık.
Siteye aracınız satmak için üye olmuşsunuz galiba ?Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
-
Hayırlı Satışlar,
Bu sitedeki aktif üyeler zaten sahibinden deki ilanları kontrol ediyorlar ilan vermek için üye olduğunuz için üzüldük
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FacomXHayırlı Satışlar,
Bu sitedeki aktif üyeler zaten sahibinden deki ilanları kontrol ediyorlar ilan vermek için üye olduğunuz için üzüldük
Açıklamaya yazdığınız "ekranlı orjinal teyp" te alıcıyı yanıltabilir. Ekranınızı sonradan taktırmışsınız, orjinal değil.
Yorum
-
1- Aracı satmak için üye olmadım sipariş geçtiğimiz aracımız da insignia.
2-Sahibinden.com u takip ediyo olabilirsiniz buraya yazma amacım fiyatlar konusunda bilgi sahibi olmamam ve sizden fiyat fazla yada az şeklinde bilgi almak
3- Aracı satın alırken 2.0cdti larda ya sunroof oluyor yada bu teyp oluyor. Biz sunroof lu modelini alıp bunu +donanım olarak eklettik. Yani araç ı teslim almadan önce teyp takılmıştı ankara yetkili servisinde. Teyp servisin bize verdiği bilgi ve faturaya göre TAMAMEN ORJİNAL dir. Ya bizim bilgimizde bir yanlışlık vardır yada sizin bilginizde yanlışlık. Bilginiz yanlış ise siz lütfen yanıltmayın
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: SemihEtes
3- Aracı satın alırken 2.0cdti larda ya sunroof oluyor yada bu teyp oluyor. Biz sunroof lu modelini alıp bunu +donanım olarak eklettik. Yani araç ı teslim almadan önce teyp takılmıştı ankara yetkili servisinde. Teyp servisin bize verdiği bilgi ve faturaya göre TAMAMEN ORJİNAL dir. Ya bizim bilgimizde bir yanlışlık vardır yada sizin bilginizde yanlışlık. Bilginiz yanlış ise siz lütfen yanıltmayın
Yorum
-
Cihazınızın markası "necvox" bu ürünü araç bayiden çıkmadan taktıran bazı bayiler orijinal olarak adlandırmaktalar.Fakat değil tabi ki.İlanda bayide araç teslim alınmadan taktırılan ... diye belirtirseniz hata düzeltilmiş olur.Hayırlı satışlar olsun...
Yorum
-
Hayırlı satışlar olsun.
Yeri değil galiba ama acaba nasıl bir Insignia sipariş ettiniz merak ettim.
Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
Yorum
-
Yorum
-
Donanimindan tam bilgi sahibi degilim insignia babamin arabasi ve yeni gelicek insignia da babama gelicek ben golf gt kullanicisiyim. Gene ayni donanimlarda 2.0 dizel olarak biliyorum. Babamin satme sebebi sadece km nin artmis olmasi, surekli uzun mesafe yol yapan birisi. Arka camurluktaki ufacik boya olmasa tamamen kusursuz diyecegim fakat duba ya surtme sonucu oraya kucuk bi boya uygulandi.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: SemihEtesDonanimindan tam bilgi sahibi degilim insignia babamin arabasi ve yeni gelicek insignia da babama gelicek ben golf gt kullanicisiyim. Gene ayni donanimlarda 2.0 dizel olarak biliyorum. Babamin satme sebebi sadece km nin artmis olmasi, surekli uzun mesafe yol yapan birisi. Arka camurluktaki ufacik boya olmasa tamamen kusursuz diyecegim fakat duba ya surtme sonucu oraya kucuk bi boya uygulandi.
Yorum
-
Tsi motor ve cift turbonun tadindan gecilmiyor ne insignia turbolar geliyor ne opc ler geliyor da dikiz aynasindan kendisini seyir ettiriyor insignia yi ilk aldigimizda asik olmustum ama tsi ne biliyim daha bir asi ruhlu bir motor ve herkezin arabasi kendisine guzeldir
Yorum
-
Gt guzel bir aractir tsi motor ise turbo ve kompressordan olusan mukemmel bir motordur 170 hp sahane kazasiz belasiz surusler dilerim.
opc derken 1.6 opc body kitli demek istedin herhalde
Gt alt devirleri mukemmel gercekten 0 dan kalkisi vs mukemmel ama sana saglam bir insignia soforu denk gelmemis yada 200 lerden sonra gazlamamissiniz 200 den sonra 1.4 tsi ler malesef yorgun dusuyor yani 200 den sonra insignia turbolari biraz zor dikizden izlersin uzun mesafede ama kisa mesafede soyledigin gibi arayi epey acar .Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
Yorum
Yorum