Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sport Tourer - 20 Jant - Bej Deri - Navi - Cam Tavan - OPC Kit - Otomatik Park

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Sport Tourer - 20 Jant - Bej Deri - Navi - Cam Tavan - OPC Kit - Otomatik Park

Önceki satılık mesajı bi saçma sapan olmuş, mümkünse, onu silebilirsek silelim

Şuanda aracım DURAĞAN-SATILIK modundadır arkadaşlar Yani benim biçtiğim değerde bir alıcı çıkarsa satarım, çıkmazsa zaten güzel güzel biniyoruz ailece
    Arabanın detayları vesaireleri pek yoktu önceki linkte, bir de yüzünün son hali yoktu, fotoları yoktu. Buraya onları da ekliyorum.

Fiyatımız 66 bin TL'dir. Forum için gene bir pazarlık payım olacaktır, 64 bin TL yani

Ön ve arka tamponlar ORİJİNAL - PLASTİK - GM Damgalı OPC tamponlarıdır. Arka tampon henüz monte edilmemiştir, sıfır vaziyette, boyanmış durumda montaj bekliyor Arka tampon orta çııtası sipariş verildi geliyor ( 1.800 TL üzeriydi OPEL TR' de, kulaklarıma inanamadım fiyatı duyduğumda, Almanya' dan kargo dahil 1.300 TL civarına aldım). Şuanda bir tek egzoz kafaları yok sağlı ve sollu. Onlar da 1.680 TL sipariş verdim, geliyor. Bu haliyle vereceğim, eğer orjinal 17 jant + sıfır kar lastiklerini de isterseniz 1.000 TL (1.5 ay kullandım, geçen hafta dayanamayıp daha fazla 17 jant görüntüsüne, 20 leri geri taktım ) de onlara isteyeceğim.

Özellikleri:

* 2011 Model, sürekli servis bakımlı, 1.6 Turbo, COSMO en üst paket,

* Navigasyonlu

* Bej deri koltuklu

* Cam tavanlı

* Infinity ses sistemli

* OPC ön ve arka tamponlu + OPC ön Panjurlu + OPC egzozlu ( Orjinal GM Plastik Tamponlar - 13.000 TL üzerindedir. )

* Otomatik park asistanlı

* Adaptif bi-xenon farlı

* Otomatik kapanan + ısıtmalı + otomatik kararan yan aynalı

* Far yıkamalı

* 180 HP / 230 NM - Yanında 350 Euroluk, Aydoğanlar Mercedes servisinden aldığım gaz tepkime cihazını da vereceğim. ARAÇ BAMBAŞKA oluyor gerçekten açıkken.

* Elektrikli ve hafızalı koltuklu

* 67.000 km'de

* 275-30-20 ebadında 4 tekeri + 9.5 ve 10.5 genişliğinde X6M jantlı

* Zavolli tüplü (Motor garantili 2 yıl daha, sürekli servis denetimli, sıfır olumsuz etkide )

* SADECE sol ön çamurluk ve ön sol kapısı sacı boyalı bir araçtır.

Alıcısına güle güle kullanmak düşer. Hayırlı olsun şimdiden. ( Audi A5 veya 2009 üzeri Audi a4 station haricinde takas kabul edilmez, lütfen teklif etmeyiniz. )

hızlı resim yükle

Ynt: Sport Tourer - 20 Jant - Bej Deri - Navi - Cam Tavan - OPC Kit - Otomatik Park

hayırlı satışlar

Yorum

Ynt: Sport Tourer - 20 Jant - Bej Deri - Navi - Cam Tavan - OPC Kit - Otomatik Park

Teşekkürler Yusuf hocam

Yorum

İyi şatışlar.
        http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
        2.0 CDTI
        Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Çok güzel araba, görüntüsü mükemmel, satılır mı bu güzellik?
          ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Teşekkürler hocam

Yorum

Arabanız gercekden başarılı hayırlı satışlar.jant lastikleri ayrıca satıyormusun.
              [Center]    
                                     1.6 Turbo- 180 HP -Cosmo -Flexride Şase -DVD 800 -Sunroof Ve 34 CHN 85

Yorum

Teşekkürler, yok satmıyorum ayrıca.
                Bugün 2009 1.8T Audi A4 avant ile takas teklifi geldi, 74 bin TL araba satış fiyatı sahibinden.com' da, benden de 10 bin fark istedi. Ama araba Cam tavansız ve Led paketsiz. Olumsuz görüş bildirdim ama p.tesi konuşalım dedim gene de. Şuanda 64bini gördü diyebiliriz yani gün itibariyle

Bu araç: http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...91551138/detay , direk sahibi aradı.
                Ne dersiniz, mantıklı mı sizce?

Yorum

Bu audi'ye ne yaparsanız yapın sizin araba kadar gösterişli durmayacak, hele arkasının tipini kurtarmaya imkan yok. Ayrıca da araba aksesuar yoksunu, gücü de düşük.
                  ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Haklısınız hocam, az önce aradım, üzerine 7 bin e kadar düşürdü Ama olumsuz görüş bildirdim, şuanda İnsigniam ile devam ediyorum

Yorum

İşleniyor...
                    X