Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2014 Yeni Kasa 1.6 T SIDI AT Cosmo ve Sunroof ( Siyah) Satıyorum

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 2014 Yeni Kasa 1.6 T SIDI AT Cosmo ve Sunroof ( Siyah) Satıyorum

Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY
    Benim bundan önceki Akşahin'de bej rengi deri döşeme vardı, çok hoş, çok cazipti.
    Ancak, çok çabuk kirleniyor ve beni üzüyordu; iki ayda bir Sonax'a uğramak gerekiyordu.
    Şimdiki döşeme siyah renkli, çok da kullanışlı
    BRandy deri. Çok harika. bej renkte tavan da ön konsoldeki alt bölüm de bej oluyor. Ahşap döşeme ile harika bir ferahlık hissi var..
    2014 İnsignia Siyah 1.6T AT SIDI Cosmo Sunroof.

Yorum

[/quote]

Şimdiden iyi satışlar,yalnız bu opsiyonlarla istediğiniz araç ne kadar ediyor sıfır fiyatı,merak ettim.
      [/quote]

Opsiyonlarda pazarlık oluyor mu bilmiyorum ama 20.000 tl civarında bütün opsiyonlar. Şimdi bir çok kişi sıfıra verilecek o para ile daha farklı modeller tavsiye edebilir ancak İnsignia gerçekten Opel'in amiral gemisi.. Adamlar hakkını vermiş. Mercedes BmW, Passat önerenler olmuştu. Hepsini de denedim. Ancak İNsignia bana ayrı bir mutluluk verdi. Ancak dedigim gibi acele ettik. Harici navi ile cep tel ile çözeriz. Yok efendim. Geri görüş olmasa da olur vs dedik. Tatilde perişan oldum tek kelimeyle. Özellikle geri görüş içeren bir navigasyon taktırdım ama aracın bir çok özelliği devre dışı kaldı tekrar söktürdüm vs.

Yorum

Her zaman söyledim, yine tekrar ediyorum; vw, bmw, audi talep edilen
        fiyatları asla hak etmiyorlar. Marka fanatikliği gibi algılanmasın,
        fayda/Külfet hesabında İnsigniayı geride bırakacak marka yok

Yorum

Ben stil paketten memnunum, deri döşemenin de herhangibir olumsuz yanını görmedim, ama bose için söyleyecek o kadar güzel söz var ki... Araçta müzik dinlerken inmek istemeyeceksiniz
          ESKIDEN 2010 INSIGNIA1.6TURBO COSMO OLIMPIK BEYAZDI
          ŞIMDI 2014INSIGNIA 1,6TURBO SIDI COSMO OTOMATIK STIL+PARK&GO PAKET KARBON SIYAH

Yorum

Ama ne yazık ki ikinci elde araçlarımız hakettiği Değeri Görmüyor, eğer kısmetliyseniz tahminimce aracı 80 bin gibi bir rakama satabilirsiniz
            ESKIDEN 2010 INSIGNIA1.6TURBO COSMO OLIMPIK BEYAZDI
            ŞIMDI 2014INSIGNIA 1,6TURBO SIDI COSMO OTOMATIK STIL+PARK&GO PAKET KARBON SIYAH

Yorum

Orjinal yazı sahibi: myanmaz
              Ama ne yazık ki ikinci elde araçlarımız hakettiği Değeri Görmüyor, eğer kısmetliyseniz tahminimce aracı 80 bin gibi bir rakama satabilirsiniz
              Orjinal yazı sahibi: myanmaz
              Evet haklısınız. Beyazdan siyaha gecmişseniz. Memnununuz değil mi?

Yorum

İşleniyor...
              X