Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Satılık opsiyonlu İnsignia

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Satılık opsiyonlu İnsignia

Teşekkür ederim tavsiyelerinize kesinlikle uyacağım bu devirde insanların ne yapacağına güven olmuyor..
    İNSİGNİA'sız

Yorum

Hayırlı satışlar. Acaba başka segmentteki düşündüğünüz araç nedir?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: denizucar
        Hayırlı satışlar. Acaba başka segmentteki düşündüğünüz araç nedir?
        Eğer satarsam hatchback bi araba alacağım kesin, düşündüğüm modeller var ancak tam karar kılmış değilim satılınca bu konuda daha çok yoğunlaşırım..

düşündüğüm modeller giulietta, mazda 3 , yeni 308 , golf 7 dizel , eğer astranın yeni kasası yakın bi zamanda çıkacaksa onu bekleyebilirim..

ve tabiki bu forumdaki insanlardan fikir alcam
        İNSİGNİA'sız

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ibrahim43
          hepinize teşekkür ederim çevremdekiler diye diye kafama başka segment araçlar soktular o yüzden böyle bişeye kalkıştım satışın herhangi bi aciliyeti yoktur. şu aralık kampanyaları zaten 2. el piyasasını biraz durgunlaştırmış..

yalnız bu fiyata İnsignia kadar şık, performanslı bi araç yok piyasada bu yüzden heran vazgeçebilirim

Orjinal yazı sahibi: Davudx
          Hayırlı satışlar İbrahim kardeşim, multimedyayi oynatıcısını sökmeyi düşünersen talip olurum. Onun icin ne kadar emek verdigini iyi bilirim.
          Tabi alıcı böyle birşey talep ederse ilk size ulaşırım ancak zor gibi görünüyo aracın en büyük artılarından biri hiç bi şey için bu kadar beklediğimi hatırlamıyorum çin sitesnden direk almadığıma pişman oldum... Siz almaktan vazgeçtiniz galiba..?

Orjinal yazı sahibi: canbaz
          ilana çok emek harcamışsınız.ilanı beğendim.hayırlı satışlar.opsiyonlu satılık ne demek ? sadece bu detayı anlamadım.saygılarımla.
          Sıradan olsun istemedm aklıma ne geldiyse yazdım inşallah yanlış bi bilgi vermemişimdir..

sahibindene full opsiyonlu (donanımlı) diye yazmıştım burada full yazmayınca anlatım bozukluğu olmuş galiba
          Fiyatta anlaşamadık ben de vazgeçtim, yabancı sitelerde 430$ Fiyat çekiyorlar. Sen neden pişman oldun yabancı sitelerden almadığına?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Davudx

Fiyatta anlaşamadık ben de vazgeçtim, yabancı sitelerde 430$ Fiyat çekiyorlar. Sen neden pişman oldun yabancı sitelerden almadığına?
            Adamların sitesinde Türkçe dil seçeneği bile emvcut oldukça güvenli bi siteye benziyor, ayrıca 400 tl daha fazla verdim tabi gümrük masrafı olmasa..
            İNSİGNİA'sız

Yorum

Özelden link atarmısın İbrahim

Yorum

Hayirli satislar
                Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

İşleniyor...
                X