Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Satılık opsiyonlu İnsignia

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Satılık opsiyonlu İnsignia

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...90006150/detay

Model değişikliği düşündüğüm için aracımı satılığa çıkarttım. temiz arabadır şuan 26 binde 30 bin bakımı yarın yapılacak..
    umarım değerini bilen birine gider..

iyi forumlar
    İNSİGNİA'sız

Ynt: Satılık opsiyonlu İnsignia

Hayirli satislar

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Hayırlı satışlar...

Yorum

Hayırlı satışlar

Yorum

Hayırlı satışlar İbrahim kardeşim, multimedyayi oynatıcısını sökmeyi düşünersen talip olurum. Onun icin ne kadar emek verdigini iyi bilirim.

Yorum

Hayırlı satışlar...

Yorum

ilana çok emek harcamışsınız.ilanı beğendim.hayırlı satışlar.opsiyonlu satılık ne demek ? sadece bu detayı anlamadım.saygılarımla.
              https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg

''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı

Yorum

Hayırlı satışlar...
                2015 leon fr

Yorum

Hayırlı Satışlar.

Yorum

Hayırlı satışlar olsun..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Hayırlı satışlar.

Yorum

hepinize teşekkür ederim çevremdekiler diye diye kafama başka segment araçlar soktular o yüzden böyle bişeye kalkıştım satışın herhangi bi aciliyeti yoktur. şu aralık kampanyaları zaten 2. el piyasasını biraz durgunlaştırmış..

yalnız bu fiyata İnsignia kadar şık, performanslı bi araç yok piyasada bu yüzden heran vazgeçebilirim

Orjinal yazı sahibi: Davudx
                        Hayırlı satışlar İbrahim kardeşim, multimedyayi oynatıcısını sökmeyi düşünersen talip olurum. Onun icin ne kadar emek verdigini iyi bilirim.
                        Tabi alıcı böyle birşey talep ederse ilk size ulaşırım ancak zor gibi görünüyo aracın en büyük artılarından biri hiç bi şey için bu kadar beklediğimi hatırlamıyorum çin sitesnden direk almadığıma pişman oldum... Siz almaktan vazgeçtiniz galiba..?

Orjinal yazı sahibi: canbaz
                        ilana çok emek harcamışsınız.ilanı beğendim.hayırlı satışlar.opsiyonlu satılık ne demek ? sadece bu detayı anlamadım.saygılarımla.
                        Sıradan olsun istemedm aklıma ne geldiyse yazdım inşallah yanlış bi bilgi vermemişimdir..

sahibindene full opsiyonlu (donanımlı) diye yazmıştım burada full yazmayınca anlatım bozukluğu olmuş galiba
                        İNSİGNİA'sız

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ibrahim43

...sahibindene full opsiyonlu (donanımlı) diye yazmıştım burada full yazmayınca anlatım bozukluğu olmuş galiba ...
                          Ben de ilk okuduğumda biri kapora gönderdi o yüzden öyle yazdınız sandım. İlanlarda bazen yazılıyor satış aşamasına falan gelindiyse ama garanti değilse.
                          2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Flesius
                            Orjinal yazı sahibi: ibrahim43

...sahibindene full opsiyonlu (donanımlı) diye yazmıştım burada full yazmayınca anlatım bozukluğu olmuş galiba ...
                            Ben de ilk okuduğumda biri kapora gönderdi o yüzden öyle yazdınız sandım. İlanlarda bazen yazılıyor satış aşamasına falan gelindiyse ama garanti değilse.
                            Haklısınız yazdığım anda hiç aklıma o gelmemişti. Şuan dediğiniz gibi duruyo biraz tecrübesizlikten kaynaklandı galiba ilk arabamı satıyorum

Ozaman şöyle diyelim.

araca kapora göndermiş (opsiyonu olan) biri henüz yok 2 kişiden geri dönüş bekliyorum şimdilik..
                            İNSİGNİA'sız

Yorum

İlk araç satışınızsa ozaman belki de ufak tavsiyelerde bulunulabilir forumdaki tecrübeli abilerimiz tarafından. Şu yüzden söylüyorum, geçenlerde bir konu geçmişti böyle. Hatta bir abimiz başından geçen bir hukuki olayı anlatmıştı.
                              Tavsiyelerden biri aracı asla siz götürmeyin, gelip sizin yanınızda baksınlar, idi.
                              Bir başka tavsiye, aracın satışını yapmadan evrak fotokopisi vs. vermeyin, olabilir.
                              Her zaman şüpheci olmakta fayda var
                              2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

İşleniyor...
                              X