hepinize teşekkür ederim çevremdekiler diye diye kafama başka segment araçlar soktular o yüzden böyle bişeye kalkıştım satışın herhangi bi aciliyeti yoktur. şu aralık kampanyaları zaten 2. el piyasasını biraz durgunlaştırmış..
yalnız bu fiyata İnsignia kadar şık, performanslı bi araç yok piyasada bu yüzden heran vazgeçebilirim
Orjinal yazı sahibi: Davudx
Hayırlı satışlar İbrahim kardeşim, multimedyayi oynatıcısını sökmeyi düşünersen talip olurum. Onun icin ne kadar emek verdigini iyi bilirim.
Tabi alıcı böyle birşey talep ederse ilk size ulaşırım ancak zor gibi görünüyo aracın en büyük artılarından biri hiç bi şey için bu kadar beklediğimi hatırlamıyorum çin sitesnden direk almadığıma pişman oldum... Siz almaktan vazgeçtiniz galiba..?
Orjinal yazı sahibi: canbaz
ilana çok emek harcamışsınız.ilanı beğendim.hayırlı satışlar.opsiyonlu satılık ne demek ? sadece bu detayı anlamadım.saygılarımla.
Sıradan olsun istemedm aklıma ne geldiyse yazdım inşallah yanlış bi bilgi vermemişimdir..
sahibindene full opsiyonlu (donanımlı) diye yazmıştım burada full yazmayınca anlatım bozukluğu olmuş galiba
Fiyatta anlaşamadık ben de vazgeçtim, yabancı sitelerde 430$ Fiyat çekiyorlar. Sen neden pişman oldun yabancı sitelerden almadığına?
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum