Bu arada ilanı ve özellikle resimleri değiştirmelisin bence, öle bantlı filan resimleri koyma bence...
Aynen öyle, kimse bilmez onun ne amaca hizmet ettiğini, hatta servis fotolarını falan.. Ben geçen yıl aracımı satışa koyduğumda telefondaki arkadaşa tamponları OPC yaptım vs vs anlattım 5 dk boyunca sonra durdu ve bana abi çok güzel duruyor bu tamponları sonradan kendin mi değiştin yoksa böyle mi yaptın nasıl yaptın diye sordu.. hasss telefonu direkt kapattım..
*İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.
Bu arada ilanı ve özellikle resimleri değiştirmelisin bence, öle bantlı filan resimleri koyma bence...
Hasan abi bant nedir haha haha
Bagaj üstü spoiler ve yan marşpiyeller üzerindeki turuncu renkli bantlardan bahsediyorum, serviste çekilenlerde hoş değil, bütün resimleri değiştir derim, güzel bi yere çek arabayı, önden, arkadan, yandan, içini filan güzelce çek derim...
Bagaj üstü spoiler ve yan marşpiyeller üzerindeki turuncu renkli bantlardan bahsediyorum, serviste çekilenlerde hoş değil, bütün resimleri değiştir derim, güzel bi yere çek arabayı, önden, arkadan, yandan, içini filan güzelce çek derim...
Yorum