Arkadaşlar imzamda bulunan aracımı ev yatırımı yapmak için satma ihtimalim var. Şuan için herhangi bir ilan vermedim. Sadece sol çamurluğum değişti. Oda çok küçük bir darbeye bağlı bir değişiklik oldu dileyen olursa fotoğrafları mevcut. Araç şuan 47000 de 4 lastiği yaklaşık 300 km önce değiştirdim. istediğim fiyat 63000 tl.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Aracımı satacağım galiba :(
Collapse
X
-
Ynt: Aracımı satacağım galiba
Kararınız hayırlı olsun. ben de yaklaşık 1 ay önce ev almak için sattım aracımı. böyle bi araca alışmak kolay ancak sattıktan sonra insigniasız yaşamaya alışmak beni zorladı. yolda insignia gördükçe arabam aklıma geliyo inşallah istediğiniz gibi olur.1.6T COSMO karbon siyah
17 FT 925'idi
Yorum
-
Sevgili forumdaşlarım sahibinden.com a ilan vermiş durumdayım. Aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. Fiyat konusunda yukarıda yazdığım fiyat buradan gelecek taleplerde hala geçerlidir.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...91113384/detay
2010 VW Jetta 1.4 TSI DSG Comfortline.
2012 Insignia 1.4T Teknik Gri +18" Jant + Sunroof+Navimaster Multimedia (Satıldı)
Yorum
-
Arkadaşlar aracı ev alacağım kişiye peinat olarak vereceğim cumartesi itibarı ile fiyatta anlaştık. İlginize iyi dileklerinize çok teşekkürler. Kısa olacağını umduğum bir süre araç sahibi olarak aranızdan ayrılarak tekrar insignia almak isteyen biri olmuş bulunmaktayım. Bilgi ve birkimlerinizi geçen 3 sene boyunca benimle paylaştığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum. Sağlıcakla kalın2010 VW Jetta 1.4 TSI DSG Comfortline.
2012 Insignia 1.4T Teknik Gri +18" Jant + Sunroof+Navimaster Multimedia (Satıldı)
Yorum
Yorum