Arkadaşlar merhaba.
Aracım satılık. Sahibinden gibi bir siteye henüz koymadım.
Temiz bakımları servisinde yapılmış bir araç olduğu için öncelikle buraya koymak istedim.
Araç 2011 model ancak 2013 Ocak ayında trafiğe çıkışlı.
Sebebi şu 1.4T lerin çıktığı dönem Cosmo araç bulamadığımız için bu aracı şehir dışında bir bayiden bulduk.
Ellerinde bu vardı biz de 1 model düşük olmasına razı olduk.
Araç Cosmo modeline ekstra olarak Navigasyon paketli.
Aracımızın hasar kaydı yok. Sağ kapıda bir karış yüksekliğinde 2 karış boyunda bir rütuş boyası var.
Otobüs tamponu sürttüğü için boyattık. Resimleri bende var. İsteyene gösterebilirim.
Arabam 42bin km. de ve LPG mevcut.
LPG ile ilgili çok araştırma sonrası Landirenzo marka garantili LPG yaptırdım. Şu an sorunsuz şekilde biniyorum.
Ankara Karabük arasında 120 km. sabit hızla 24 krş. gaz yaktım.
Arabamın hiç bir sorunu yoktur. Bakımlarını Ankara Batıpark Opis'ten sordurabilirsiniz.
Satma sebebim ticaret. Şu an başka bir planımız olduğu için nakit ihtiyacımız var.
Satış rakamı olarak 59.500 TL düşünüyorum. Ancak forumdan olan kişiler için pazarlık mevcut.
Sahibinden gibi bir siteye ilana çıktığımda daha yüksek yazacağım.
Samimiyetle söylemem gereken ufak birşey var. Tamponunda bir kaç çizik var.
Bunlar rütuş boyası isteyebilir. Autoking'e gidip ücretsiz hasarsızlık bozmadan yaptıracaktım ancak vaktim olmadı.
İsteyen olursa yaptırıp verebilirim.
İrtibat : 0532 694 8204
Herkese iyi satışlar.
Aracım satılık. Sahibinden gibi bir siteye henüz koymadım.
Temiz bakımları servisinde yapılmış bir araç olduğu için öncelikle buraya koymak istedim.
Araç 2011 model ancak 2013 Ocak ayında trafiğe çıkışlı.
Sebebi şu 1.4T lerin çıktığı dönem Cosmo araç bulamadığımız için bu aracı şehir dışında bir bayiden bulduk.
Ellerinde bu vardı biz de 1 model düşük olmasına razı olduk.
Araç Cosmo modeline ekstra olarak Navigasyon paketli.
Aracımızın hasar kaydı yok. Sağ kapıda bir karış yüksekliğinde 2 karış boyunda bir rütuş boyası var.
Otobüs tamponu sürttüğü için boyattık. Resimleri bende var. İsteyene gösterebilirim.
Arabam 42bin km. de ve LPG mevcut.
LPG ile ilgili çok araştırma sonrası Landirenzo marka garantili LPG yaptırdım. Şu an sorunsuz şekilde biniyorum.
Ankara Karabük arasında 120 km. sabit hızla 24 krş. gaz yaktım.
Arabamın hiç bir sorunu yoktur. Bakımlarını Ankara Batıpark Opis'ten sordurabilirsiniz.
Satma sebebim ticaret. Şu an başka bir planımız olduğu için nakit ihtiyacımız var.
Satış rakamı olarak 59.500 TL düşünüyorum. Ancak forumdan olan kişiler için pazarlık mevcut.
Sahibinden gibi bir siteye ilana çıktığımda daha yüksek yazacağım.
Samimiyetle söylemem gereken ufak birşey var. Tamponunda bir kaç çizik var.
Bunlar rütuş boyası isteyebilir. Autoking'e gidip ücretsiz hasarsızlık bozmadan yaptıracaktım ancak vaktim olmadı.
İsteyen olursa yaptırıp verebilirim.
İrtibat : 0532 694 8204
Herkese iyi satışlar.
Yorum