Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Corsa - 2011 - 1.4lt - 100HP - Manuel - Benzin - 27200 km

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Corsa - 2011 - 1.4lt - 100HP - Manuel - Benzin - 27200 km

Merhabalar,

Edirne'de okuyan kardeşime 2011 Temmuz'unda aldığımız Corsa'mız, kardeşimin eğitimini tamamlayıp İstanbul'a aramıza dönmesinden dolayı ihtiyaç fazlası olmuştur. Bu sebeple satmaya karar verdik.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...3955093/detay/

İlan ne zaman onaylanır bilmiyorum o yüzden ilan metnini buraya da kopyala yapıştır yapıyorum.

Motor: 1.4 litre hacim - 100 Beygir gücü
    Km: 27300
    Model: 2011
    Vites: Manuel
    Yakıt: Benzin
    Trafiğe Çıkış Tarihi: Temmuz 2011
    Muayene: Ekim 2014'te yaptırıldığı için Ekim 2016'ya kadar muayenesi geçerlidir.
    Kaza - Darbe - Çizik - Hasar Kaydı: Ne bir çizik, ne bir darbe, ne bir olaya karışmışlığı yoktur.
    Vergi / Ceza Borcu: Yoktur, alan kişiye direkt noterden devredilmeye hazır durumdadır.

Aracımız, üniversite öğrencisi olan kardeşimindir. Aracın 3 sene boyunca yaptığı yolun çok büyük bir kısmı Edirne - İstanbul otoyolundadır. Dolayısıyla İstanbul'da dur - kalk olayına girmemiş, rahat kullanılmış, yüklenilmemiş, yorulmamış bir araçtır.
    Aracın ilk sahibiyiz.
    LPG hiç takılmamıştır.
    Aracın rengi, Insignia ve Astra'da bulunmayan özel bir renktir. Rengin adı Pepperdust olarak geçmektedir.
    Araçta bir sigara dahi içilmemiştir. Koltuklarında leke dahi yoktur.
    Araç, kardeşimin üniversite eğitimini tamamlayıp İstanbul'a dönmesi sebebiyle ihtiyaç fazlalığı olmuştur. Bu sebeple satılıktır.
    Araç, fabrikadan çıktığı, bayiden alındığı günkü gibidir. Üzerinde herhangi bir modifikasyon ya da kaba tabirle makyaj yoktur.
    Plaka açıktır, bakımları yetkili serviste yaptırılmıştır. Özel servis veya sanayiye girmemiştir.

Enjoy Active paketidir. Bu paketteki ekstraları sayacak olursak.
    - Elektrik kumandalı, ısıtmalı, gövde rengi yan aynalar
    - Elektronik hız sabitleyici (Cruise Control)
    - Gövde rengi kapı kolları
    - Yol Bilgisayarı (Anlık Yakıt Tüketimi, Ortalama Yakıt Tüketimi vs.)
    - Ön Sis Farları
    - Asimetrik bölmeli katlanabilir arka koltuklar (60/40)

Cep telefonundan aramak isteyenlere sadece akşam 16.00'dan sonra cevap verebilirim. Bunun dışında mesajlarınıza sabah 07.00'den itibaren gece 00.00'a kadar en geç yarım saatte mutlaka cevap yazarım. Mesajlarınızı cep telefonuma gönderirseniz cevap daha hızlı olacaktır.
    Pazarlık yapılmayacaktır. Pazarlık yapılacak fiyatı düşerek gerçekçi fiyatı koydum. Neden diğerlerinden ucuz diye sorarsanız sebebi budur.
    Aracımız çok temiz olduğu için burada da başlık açma ihtiyacı hissettim. İsterim ki buradaki değerli abilerimizden arkadaşlarımızdan birisine verelim, yabancıya gitmesin. İlanda 35.500 TL fiyat verdim, pazarlık olayını sevmem ama buradan birisi çıkarsa 35.000 TL'ye seve seve bırakırım.
    1.4T Edition Elegance - Yeni Stil Paketi - Sunroof
İşleniyor...
X