Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ucretsiz yay takasi ariyorum

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• ucretsiz yay takasi ariyorum

Arkadaslar merhaba .
    Aracimda arkalarda bulunan spor yayi orjinal yay ile degistirmek istiyorum.
    Aramizda spor yay almak isteyen arkadaslar varsa. Ucretsiz degistirebilirim.sonucta iki tarafinda istedigi olacak para soz konusu degildir. Sadece yetkili serviste degistiririm yaylari .yay degisim bedelini paylasiriz yari yariya.arkadasimda var serviste fiyatta baya yardimci oluyor bana. (Eyup mar otomotiv.)

Markasini bilmiyorum ama 3,5 luk spor yay sadece arkaya takmis aldigim kisi. Ben orjinal halinden baska sevmiyorum arabayi.
    Orjinal yaylarini kaybetmis aldigim arkadas..
    Dedigim gibi sadece arka yay degismek istedigim.
    2009 1.6T cosmo flexride. sunroof .komple bej deri.turn push(joistik) .navi. 19' jant.afl far.dark black

Ynt: ucretsiz yay takasi ariyorum

Bu sekilde zor bulursun ama istersen Bende dört tane orjinal yay var
    2015 leon fr

Yorum

Benim arkalarda spor yay .zaten onu fabrikadan ciktigi haline dondurmek istiyorum.yani ilk satildigi
      Yuksekligine dondurmek amacim.aerodinamik le oynanmasi tasvip etmedigim bisey arabalarda.
      2009 1.6T cosmo flexride. sunroof .komple bej deri.turn push(joistik) .navi. 19' jant.afl far.dark black

Yorum

Neden taktin diye sordum aldigim kisiye.
        Egzoz kazanlari arkadan bakinca gorunuyormus .bundan rahatsiz olmus.
        Yahu konforundan taviz vermene degermi arkadas dicektim .ayip olmasin diye bisey demedim.

Yorum

Zevk meselesi Egzoz kazanı görüntüsünden ziyade aracın genel görüntüsünü de güzelleştirir, yere yakın ve lastik-çamurluk arası boşluk az olan araba daha güzel görünür. Ayrıca yol tutuşa da faydası olur. Konforda bu işin dezavantajı.
          4 yay olsaydı kolay değişim yapardınız ama sadece 2 yay için kolay kolay alıcı çıkmaz, biraz beklersiniz.
          InsigniaTEAM

Yorum

4 yay degistirecek biri olursa en azindan iki tanesine para verir .ikisi bedavaya gelio zaten .
            Bu acidan bakarsak 2 tanede olsa mantikli gibi.
            Ha olmazsa bekleriz ayri mesele tabi.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: chef
              4 yay degistirecek biri olursa en azindan iki tanesine para verir .ikisi bedavaya gelio zaten .
              Yaylar,ayrı ayrı satılmıyor hocam,aracına yay takacak kişide,ne oldugu,markası belirsiz yay için böyle bir riske girmez 4 yay olsa bi nebze fakat bu şekilde imkansız gibi birşey bence konu silinmeli ve sizde servisten orjinal yay alıp takmalı yada ikinci el orjinal yay aramalısınız.
              Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
                Orjinal yazı sahibi: chef
                Yaylar,ayrı ayrı satılmıyor hocam,aracına yay takacak kişide,ne oldugu,markası belirsiz yay için böyle bir riske girmez 4 yay olsa bi nebze fakat bu şekilde imkansız gibi birşey bence konu silinmeli ve sizde servisten orjinal yay alıp takmalı yada ikinci el orjinal yay aramalısınız.
                kadir kardeşim durumu kısaca özetlemiş ihsan abide yay varmış hesaplıda alabilirsiniz bence bu yolu tercih ediniz aksi taktirde uzun yıllar beklemek zorunda kalırsınız!!!

Yorum

İşleniyor...
                X