arkadaşlar /abiler aracı ben aldım
kendini tanıt kısmında yazdıktan sonra buraya yazayım dedim
araç gerçekten harika zaten görünen hasardan başka birşeyi olmadığına inanıyorum
Burak'ta babası Yavuz abi de çok değerli insanlar sağolsunlar.
41NM430 aynı plakayla benim tarafımdan yaşatılacak belki tavan filmini sökerim
onun dışında araçta leke yok 4-4 lük bir araç oleyy
arkadaşlar /abiler aracı ben aldım
kendini tanıt kısmında yazdıktan sonra buraya yazayım dedim
araç gerçekten harika zaten görünen hasardan başka birşeyi olmadığına inanıyorum
Burak'ta babası Yavuz abi de çok değerli insanlar sağolsunlar.
41NM430 aynı plakayla benim tarafımdan yaşatılacak belki tavan filmini sökerim onun dışında araçta leke yok 4-4 lük bir araç oleyy
Hoşgeldin kardeşim aramıza.. Herzaman her konuda yardımcı olucam sana merak etme.. Araç hakkında herşeyi biliyorsun zaten..
Bana sorarsan sökme daha hoş gözüküyor.. Tercih senin
2016 Ford Mondeo Titanium + Platin Beyaz + Sunroof + Tekno Paket + Ford Dynamic LED
teşekkür ederim iyi dilekleriniz için
Burak folyoyu bugün ister istemez sökmek zorunda kaldım :S
babam sökmemi söylüyordu ben sökmedim ve İstanbul'a gelirken Kavacık'ta polis çevirdi Allahtan abi yapma etme aracı yeni aldım daha bugün ruhsatı bile yok deyince ceza yazmadı zaten neden çevirdiğimi biliyorsun tek sıkıntı tavan kaplaması onu sök yoksa ceza yersin çok dedi ben de mecburen sökmek zorunda kaldım :S
araç zaten orjinalken bile dikkat çekerken folyoyla polislerin gözünden kaçmak imkansız
teşekkür ederim iyi dilekleriniz için
Burak folyoyu bugün ister istemez sökmek zorunda kaldım :S
babam sökmemi söylüyordu ben sökmedim ve İstanbul'a gelirken Kavacık'ta polis çevirdi Allahtan abi yapma etme aracı yeni aldım daha bugün ruhsatı bile yok deyince ceza yazmadı zaten neden çevirdiğimi biliyorsun tek sıkıntı tavan kaplaması onu sök yoksa ceza yersin çok dedi ben de mecburen sökmek zorunda kaldım :S
araç zaten orjinalken bile dikkat çekerken folyoyla polislerin gözünden kaçmak imkansız
kardeşim o folyo ruhsatta çift renk geçiyor o ruhsata işli ceza yazamaz. Neyse sağlık olsun..
2016 Ford Mondeo Titanium + Platin Beyaz + Sunroof + Tekno Paket + Ford Dynamic LED
Yorum