Valla satarken araştırdım alırken değil ödül manyağı bizim araba.
Yeni İnsignia'yı 85.000 tl e kadar bıraktılar liste fiyatı 102.000 tl idi Cosmo 1.6 turbo fiyat sizce nasıl..?
Aracın fiyatı makul çünki peder bey kaza yapmışş
2 ön airbag açılmış ve hasarlı yerler değişti komple..
2016 Ford Mondeo Titanium + Platin Beyaz + Sunroof + Tekno Paket + Ford Dynamic LED
Hayırlı satışlar son durum nedir?
Bu arada sıfır araç olarak 14T lpg li insignia Türkiye de satışta. Fiyatı da 70 civarı... Sizde lpg araştırmasına girişip vazgeçmiştiniz. Bence bakılabilir.
(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power
Hayırlı satışlar son durum nedir?
Bu arada sıfır araç olarak 14T lpg li insignia Türkiye de satışta. Fiyatı da 70 civarı... Sizde lpg araştırmasına girişip vazgeçmiştiniz. Bence bakılabilir.
Valla bıktım bi arabayı bu kadar arıcaklarını hiç sanmazdım. insignia 2 eli kötü tutunmuyor diyenleri bana yollasınlar. airbag acilmasi malesef kotu olmus.. çok iyi fiyata satabilirdi aldığımın ustune.. Haftaya Kocaeli ye donuyorum sanirim 45 - 46 civarı gidicek. Opel çok iyi fiyat verdi ama yeni kasası hiç hoşuma gitmedi. Yeni yılda bi CC olabilir satılırsa eğer sonra bilgi amaçlı bi konu acicam. Ama bu arabadan ayrılmak zor satılmazsada hic uzulmem..
2016 Ford Mondeo Titanium + Platin Beyaz + Sunroof + Tekno Paket + Ford Dynamic LED
arkadaşlar /abiler aracı ben aldım
kendini tanıt kısmında yazdıktan sonra buraya yazayım dedim
araç gerçekten harika zaten görünen hasardan başka birşeyi olmadığına inanıyorum
Burak'ta babası Yavuz abi de çok değerli insanlar sağolsunlar.
41NM430 aynı plakayla benim tarafımdan yaşatılacak belki tavan filmini sökerim onun dışında araçta leke yok 4-4 lük bir araç oleyy
Yorum