Araç arkadaşımın aracı 4 aylık tertemiz jantlar sahibinden ilan no:179596109 aracı opc yapmaya niyetlenmiş sonra vazgeçtiği için orjinal 18 ebada dönmek istiyor. 19 jant yapmak isteyen arkadaşlar için fırsat, sıfırdan farksız... jantlar satılık değil sadece takaslık, buarada ücrette talep etmediğini söyledi sadece onun jantlar kadar jant+lastik temiz olsun yeterli...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
İNSİGNİA İÇİN BMW M6 JANTI 19 JANT +LASTİK 4 AYLIK TAKASLIK
Collapse
X
-
Ynt: İNSİGNİA İÇİN BMW M6 JANTI 19 JANT +LASTİK 4 AYLIK TAKASLIK
Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09İlan biraz karışık olmuş ilk başta bmw m6 satılık anladım, sonra jant satılık dedim, oda tutmadı, meğer takasmış, hayırlı takaslar diyeyim...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: SubutayOrjinal yazı sahibi: Hasan_apg09İlan biraz karışık olmuş ilk başta bmw m6 satılık anladım, sonra jant satılık dedim, oda tutmadı, meğer takasmış, hayırlı takaslar diyeyim...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Emin Günaydıno jantlar en çok bana yakışır
645 bmw aldım yaklaşık 1.5 ay önce.
ama takasta verebileceğim jant lastiğim yok maalesef. orjinal 19 jantlarım var üstünde.
dolayısıyla bi şekilde satmayı düşünürse eğer, konuşalım kendisiyle.34 ST 579 '09 C180 Kompresor
BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Emin Günaydıno jantlar en çok bana yakışır
ama takasta verebileceğim jant lastiğim yok maalesef. orjinal 19 jantlarım var üstünde.
dolayısıyla bi şekilde satmayı düşünürse eğer, konuşalım kendisiyle.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: SubutayOrjinal yazı sahibi: Emin Günaydıno jantlar en çok bana yakışır
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ratipOrjinal yazı sahibi: Emin Günaydıno jantlar en çok bana yakışır
Yorum
Yorum