Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2009 SPORT OPEL İNSİGNİA-180HP-HATASIZ,KUSURSUZ MULTİMEDYA SİSTEMLİ!!!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 2009 SPORT OPEL İNSİGNİA-180HP-HATASIZ,KUSURSUZ MULTİMEDYA SİSTEMLİ!!!

Aracımdan kesinlikle memnunum hiç bir sıkıntı yok... 2014 insignia almak için satıyorum...

Forumda belli bir aktifliğiniz olmadan satış yapmanız yasaktır.

Ynt: 2009 SPORT OPEL İNSİGNİA-180HP-HATASIZ,KUSURSUZ MULTİMEDYA SİSTEMLİ!!!

Kusura bakmayın, ama, söylemesem çatlarım. Şu kendi paçamızı
    kurtarmak için sağa sola çamur atma huyumuz yok mu, deli oluyorum.
    İlanda "...Cosmo Paket'te olmayan Flexride Şasi Sistemi, Recaro Spor Koltuklar,
    Spor Krom Pedallar ve Sport Modeline Özel 18' Jantlar (245-45-18) ve Piyano
    Lake Orta Konsol aracımda mevcuttur..." diye yazmışsınız. Bu ifadeler aslında bir itiraf niteliğinde.
    Söylenmek istenilen ise şudur: Bu araba cosmo değil ama, cosmoda olmayan özellikler var, hatta ondan
    daha dolu...

Tabii insigniayı tanımayan,bilmeyen insanlar bu sözlere aldanabilir, ama ben biliyorum ki
    külliyen yalan. Bu söylediklerinizin hepsi opsiyonel olarak alınabilir, ama siz bu edition benzeri
    arabanıza AFL alamazsınız, park pilotunuz da yok, çünkü DVD800 yok, cosmoda standart
    olan hafızalı koltuklarınız yok, cosmoya has başka pek çok özellik örneğin far yıkama, uzun far
    asistanı, alarm tertibatı, arka camlarda makam perdesi sizin arabanızda yok, çünkü o bir COSMO değil.

Kısacası,maksadınız cosmoyu haksızca aşağılayıp bir editionu (flexride var diye) cosmo niyetine kakalamak.
    Umarım başarırsınız,çünkü İstanbul'un denizi ve ke.... hiç bitmedi, bitmez!

Yorum

Eğer aracın üzerindeki tuş takımı sonradan değişmemiş ise araçta Flexi var

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Şaman abi sende anlatırken Sport ve Edition donanımı yermişsin.

1- Park pilot özelliğinin DVD 800 ile alakası yok (Bir araç DVD800 lü olup Park-Pilot özelliği olmayabilir)

2- Edition benzeri olan SPORT donanımda orjinal AFL+ farklı seçenek olabiliyor.

3- Far yıkama sistemi , uzun far asistanı kimi Sport modellerinde vardır.

4- Edition - Sport - Cosmo hepsi Insignia , herkesin bütçesine göre alım yapıyor.

Ek Olarak ;

Sport donanım Şasesi Cosmo ve Editionlara göre daha alçaktır, bazı sportların direksiyon simidi daha küçüktür. (Opsiyonel olarak alınmaz)

Bence Cosmo'da olmayan derken Standart Cosmo'da olmayan demek istemiştir. Söylediğinde de haklı..

Standart Cosmo ya Flexride + Ergonomik Koltuk eklemeye kalktığın zaman ödeyeceğin para, Edition ve Cosmo arasındaki farktan belki daha fazladır.

(Insignia'yı yeterince tanımadan bilmeden, donanımları yermeyelim)

KISACASI KAŞ YAPALIM DERKEN GÖZ ÇIKARMAYALIM

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Bu arada ilan sahibi kişiyi savunma gibi bir niyetim kesinlikle yoktur, hatta siteyi ticaret amaçlı kullandığı için uzaklaştırılmasını özelden talep etmiştim...

Yorum

Ben de Şaman Bey'e katılıyorum, ortada yanlış bilgilendirme var, öyle bir yazılmış ki, sanki cosmo'lar bomboş da bu tamamen dolu, oysa bu araçta en önemli özelliklerden biri olan afl far bile yok
            ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Onur
              Şaman abi sende anlatırken Sport ve Edition donanımı yermişsin.
              Hayır, kesinlikle yerme yok; yergiyi çürütmeye yönelik savunma var. Esnaf ağzı
              'öteki insignialarla karıştırmayın' diye başlayan tüm ilanlarda bu kötü niyet sezilir.

"...Edition benzeri olan SPORT donanımda orjinal AFL+ farklı seçenek olabiliyor..." demişsiniz, bazı cosmolarda da flexride olabiliyor.
              "...Far yıkama sistemi , uzun far asistanı kimi Sport modellerinde vardır..." diyorsunuz, olabilir, demek ki opsiyonel. Ama bu sayılan
              özellikler cosmonun standart donanımları ve her cosmoda var.Sizin cosmo ile ne işiniz var ki? Kendi arabanızı anlatın, tanıtın,
              üstünlüklerine vurgu yapın, bu çok anlaşılır birşey. Ama 'cosmoda yok bunda var' derseniz bu yanlış.
              O zaman cosmoda olup sizde olmayanı da yazmanız lazım, dürüstlük bunu gerektirir.

Bakın, bu da başka bir ilan; satıcı kendi arabasını anlatmış, sağa sola çamur yok.İlan böyle olur.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...5268425/detay/

Yorum

Şaman abi,

Ben 2. mesajımda belirttim zaten, ilan sahibini ya da ilanı savunma gibi bir niyetim yok. Ben donanımlar ile ilgili verilen yanlış bilgileri düzelttim sadece.

Sport donanım, genele vurduğunda Cosmo'dan daha zayıftır.

Fakat, Fiyat-Performans eğrisi olarak bakarsan Cosmo ve Editiondan üstündür. (Bütçe meselesi)

Şu da varki, bu tarz ara donanımlar hiç bir zaman 2. elde kuvvetli olmaz, çünkü detayları bilinmez. (Insignia'ya gönül vermiş biri bile bilmiyorsa , diğerleri nereden bilsin )

Kısacası benim yazdıklarım tamamen ilandan bağımsızdır.

Yorum

Koltuklar çok güzelmiş Şaman Bey, satmayın bence bunu
                  ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Şaman Bey verdiğiniz ilandaki kişinin anlatımı ve titizliği aynen siz. ihihi ihihi Plakada sizin bölge görünce acaba Şaman Bey'in aracı mı demeden geçemedim.
                    "Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.

Yorum

Oğuz Bey, sizin avatarınızdaki foto ile benim imzamdaki foto niye böyle aynı olmuş

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kingdragon
                        ..... sanki cosmo'lar bomboş da bu tamamen dolu, oysa bu araçta en önemli özelliklerden biri olan afl far bile yok
                        Diğer Tarafta araç şasisi normal Inignialara göre 1.5 cm daha alçak yayla düşürülmemiş orjinal

Aslında burada şunu belirtmek doğru olurdu Aracın Sport Model olduğunu ve sport modellerde bazı konfor paketlerin eksik olduğunu herkes bilir sonuçta araç artıları ve eksileri ile güzel bir araç.

Forumda ara ara sadece araçlarının satılmasını hızlandırmak için üyelik girişi yapan üyelerimiz oluyor bize bizim için gelenler zaten bizden kopamıyorlar başka amaçla gelenler zaten forumda bir iki gün durup gidiyor

Alan içinde satan içinde hayırlı olsun diyelim.

Keyifli Forumlar.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kingdragon
                          Koltuklar çok güzelmiş Şaman Bey, satmayın bence bunu
                          Bence de satılacak bir araç değil, zaten km bile çok düşük. (Aklıma 100 bin km muhabbetleri geldi. )

Güle güle kullanın saman bey.
                          34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

Kimse daha uyanamamış anlaşılan, bir anda herkes ilandaki aracın Şaman abinin olduğu kanısına vardı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Onur
                              Kimse daha uyanamamış anlaşılan, bir anda herkes ilandaki aracın Şaman abinin olduğu kanısına vardı
                              Evet, senden başka uyanık yok haha

Yorum

İşleniyor...
                              X