Arkadaşlar severek bindigim otoparkta sakladıgım aracımı satıyorum,arac cosmo sunrofsuz modelidir,hasar kaydı boya degisen yoktur,tertemiz şekilde otoparkta durmaktadır,km 120 bin uzun yolda yapılmıştır,yorgun yıpranmıs arac diyildir ,2010 modeldir,19 jantlıdır,sahibinden de şuanda ilan yok iStanbul/avcılar 54 750 fiyat,pazarlık arac basında olur,hayırlı satışlar arkadaslar,aracın resimlerini vatsaptan atabilirim,buraya yükleyemedim
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
NAR KIRMIZI OPC GÖRÜNÜMLÜ HATASIZ KUSURSUZ COSMO İNSİGNİA SATILIK
Collapse
X
-
Ynt: NAR KIRMIZI OPC GÖRÜNÜMLÜ HATASIZ KUSURSUZ COSMO İNSİGNİA SATILIK
Hayırlı satıslarBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
Yorum
-
aracı biliyorum flexi yok zannedersem standart cosmo 1.6t onurcum daha önce nette görmüştüm 100 bin küsürdü kmsiBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
Yorum
-
Sunroof-Flexride-DVD800 yok, Infinity ve Ergonomik koltuk yok ise araç standart bir Cosmo demektir.
Aracın bodykit plastikmi yoksa fibermidir ,
Ayrıca aracın ön park sensörlerini göremedim ?[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kingdragonKm bu kadar yüksek olmasa fiyatı normal sayılır, renk şahane2016 Ford Mondeo Titanium + Platin Beyaz + Sunroof + Tekno Paket + Ford Dynamic LED
Yorum
Yorum