Merhabalar, aracı aldığım zaman opc direksiyon ile aldım fakat sade görünümü sevdiğim için 19 jantları 18 e çevirdim direksiyonu da fabrika çıkışı haline getirmek istiyorum. Aracını opc yapan arkadaşların kullanmaları daha uyumlu olur.Fabrika çıkışı direksiyon +900 tl istiyorum resim whatsupptan yollayabilirim.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
İnsignia orjinal OPC direksiyon takaslık
Collapse
X
-
Ynt: İnsignia orjinal OPC direksiyon takaslık
Sadece direksiyon için 900 tl istense normaldir de bir de orijinal direksiyonu da takas olarak istemesi çok olmuş. Standart direksiyon 300 tl civarında satılıyor zaten 2. elleri. (ben o fiyata sattım)ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT
Yorum
-
Önce bir fiyat araştırması yapıp yazsaydınız daha iyi olurdu, bugün opel odak ve ataköyden fiyat alarak yazdım ne kadar eder diyede sordum ayrıca size soracak değilim ne kadara satacağımı bu işi yapan insanlara sordum ederini söylediler.Linkteki direksiyon opc yazısı tek renk, bendeki orjinal kenarları mavi opc yazısı herneyse satılmasın önemli değil ama bu fiyatın aşasına vermem.
Yorum
-
Arkadasım kızacak birşey yok birkaç ay önce sıfırını 800 liraya aldım, kendi direksiyonumu 300 tl'ye sattım. Bence bu ölçüte göre fiyatı yüksek, satılmasını istiyorsan biraz fiyatını düşür dedim sadece.ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kingdragonArkadasım kızacak birşey yok birkaç ay önce sıfırını 800 liraya aldım, kendi direksiyonumu 300 tl'ye sattım. Bence bu ölçüte göre fiyatı yüksek, satılmasını istiyorsan biraz fiyatını düşür dedim sadece.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kingdragonBu arada sana söyleyeyim standart direksiyonla arabayı sürmek istemezsin, opc direksiyonu o kadar zevkli hale getiriyor sürüşü
Yorum
Yorum