Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Satılık 19 inç OPC Jant & Pirelli P Zero Lastik Seti

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Satılık 19 inç OPC Jant & Pirelli P Zero Lastik Seti

Merhaba arkadaşlar. Kısa bir süre önce aldığım OPC Jant setimi ve Pirelli P zero lastik setimi satmaya karar verdim.
    Herhangi bir sorun yoktur. (Kırık, kaynak, eğik vs. yok ) Hala aracımın üzerinde takılı. İsteyenlere Whats up dan tüm jantların ve lastiklerin tek tek fotolarını atabilirim. Lastikler 2011 tarihlidir ve az kullanılmıştır. 255/45/19
    Aracı biraz basmak lazım onu da yapmak istemiyorum. Aracıda 18 inç e göre biraz daha yoruyor tabi. Kafamdaki net modeli gerçekleştiremediğimden satıyorum. 18 inç e dönücem tekrar.
    20 adet yeni aldığım özel küçük bijonları da alıcıya vereceğim.
    Fiyat set halinde herşey dahil 2.000,00 TL

Ynt: Satılık 19 inç OPC Jant & Pirelli P Zero Lastik Seti

O paraya 4 lastik alınmaz, süpermiş fiyat.
    Hayırlı satışlar olsun

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Evet onur yeni lastik almak istenirse tahmini 3.000 tl sırf lastikler tutar.
      Lastikler sıfır değil ama A8 den çıkma. Nereden bakılsa 25.000 km daha çok rahat yol yapar. 1 sezondor depoda duruyordu zaten.
      Jantlarda da 1-2 minik çizik haricinde sorun yok. Sıfır gibi...

Yorum

Hayırlı satışlar...

Yorum

Teşekkürler abi.

Yorum

Hayırlı Sastışlar

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Hayırlı satışlar.
              34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

Hayırlı müşteriler, güzel jantlar, ihtiyacı olan için iyi bir fırsat.
                @daugure3 ayamalı Sami Bey kardeşimin bir takım janta ihtiyacı vardı,
                ama sonradan alıp almadığını bilmiyorum.

Yorum

Vallahi abi uygun da fiyat yazdım. İhtiyacı olan gerçekten kaçırmasın.
                  Siteden birine gitsin. Sahibinden.com da bir yabancıya gitmesin...

Yorum

Hayırlı satışlar.
                    Fakat fiyatı öyle aman aman ucuz değil
                    Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
                      Hayırlı satışlar.
                      Fiyat gayet uygun, muhalefet

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Fiyatı aman aman ucuz değil derken 1200-1300 tl jant + lastik tanesi 650-700 tl tutuyor. ( Sıfır alınırsa )
                        Tabiki jant da + lastikde sıfır değil ama ikisinin de durumu gayet güzel. 2.000 TL Fiyat ta tamamı için bence gayet iyi.

Yorum

Hocam kendin söylüyorsun 0 alınırsa diye,aynı lastıklerden bende aldım tanesi 100-150 tl arasında değişiyor,buda maximum 4 çıkma lastık 600 tl yapar jantta 1200-1300 tl eeee toplam maximum 1800-2000 anca yapar,ikinci el jant almanın anlamını söylermisiniz bana alala ? sizde zaten lastikleri çıkma almışsınız.

Orjinal yazı sahibi: Onur
                          Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
                          Hayırlı satışlar.
                          Fiyat gayet uygun, muhalefet
                          Sana göre uygun olabilir kardeşim Ama piyasayı bilen için uygun değil
                          Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

F10 Msport

Yorum

Ben zaten kısa bir süre önce aldım. Söylediğiniz rakamlardan da lastiği daha pahalı aldım. Ha siz daha ucuza almışsınızdır orasını bilemem. Bu jant lastik setini de başka yerden komple 1.300 - 1.500 tl gibi rakamlara alınabilir mi onu da bilmiyorum. Ben o rakamlara mal etmedim.
                            Neyse yani sonuç, ürün benim. Satılırsa satılır, satılmazsa durur.
                            Alıcı çıkar, biri böyle bi ürün arar, fiyatta bişiler yap der pazarlığımızı yaparız, alır.
                            Jant lastikten sonuçta kimse kar edemez, sıfırını alırsın 5.000 tl ye , 10 gün sonra düşer 3.000 tl ye. Bu iş böyledir...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ersin_58
                              Ben zaten kısa bir süre önce aldım. Söylediğiniz rakamlardan da lastiği daha pahalı aldım. Ha siz daha ucuza almışsınızdır orasını bilemem. Bu jant lastik setini de başka yerden komple 1.300 - 1.500 tl gibi rakamlara alınabilir mi onu da bilmiyorum. Ben o rakamlara mal etmedim.
                              Neyse yani sonuç, ürün benim. Satılırsa satılır, satılmazsa durur.
                              Alıcı çıkar, biri böyle bi ürün arar, fiyatta bişiler yap der pazarlığımızı yaparız, alır.
                              Jant lastikten sonuçta kimse kar edemez, sıfırını alırsın 5.000 tl ye , 10 gün sonra düşer 3.000 tl ye. Bu iş böyledir...
                              Hocam neyse polemiğe gerek yok,1200-1300 tlye bu jantlardan var yani 0 jant,ve çıkma lastikle 1800-2000 max arası mal edilebilir. Benim fiyatını yazmamdaki sebep,vallahi ucuz uygun fiyat yazdım vs demenizden dolayı uygun değil normal+ fiyatını yazmıssız
                              Hayırlı satışlar tekrardan.

F10 Msport

Yorum

İşleniyor...
                              X