Ynt: 2009 1,6T 180 Edition elegance. 18 inch 5 kollu spor Jant . Bluetooth navigasyon
Yeni gördüm Nurettin
Sana zor gelecektir mutlaka ama değişiklik yapmak bazen iyi de gelir insana,umarim dilediğin fiyata satar,gönlündeki aracı koyarsın yerine
Ynt: 2009 1,6T 180 Edition elegance. 18 inch 5 kollu spor Jant . Bluetooth navigasyon
Orjinal yazı sahibi: Nurettin
Biraz tuhaf oldum desem yanlış olmaz.
Bir ayrılık yaşıyormuş gibi hissetim bir an.
Değerli Nurettin Bey, sizin bu hissinizi çok iyi anlıyorum.
Eşimin 2005 Opel Corsa-cosmo aracına, sitenin özel park yerinde iken bir servis minibüsü
(sonradan direksiyonda uyumuş olduğu anlaşıldı) kaldırımı aşarak şiddetle çarpmıştı. Üç arabayı
parçalayıp duvara çarparak durabilmişti. Manzara karşısında eşimin kıçkıra hıçkıra ağladığı o günü
uzun müddet unutamadım. Bu tarz duygusallık bende de var, arabamı -beni bir yerden bir yere götüren-
bir vasıta olarak hiç görmedim. Ailenin bir parçası, benim yoldaşım olarak kabul edip o gözle baktım,
korudum, kolladım
Umarım bu ayrılığa alışmanız uzun sürmez, yeni birliktelik tamamen unutturur; hayırlı müşteriler dilerim
Şaman Bey aslında duygu katmak yanlış gibi geliyor .
Ama insanlık b ya kaptırıyor insan.
Yani methaya duygu bağlamak aslında satış yapanların bize aşıladığı bir olay.
Bunu yerine bu duyguları insanlara , diğer canlılara odaklamamız gerekiyor .
Ama yine de dediğim gibi insanız makine gibi hareket etmemiz beklenmemeli. Bağlanabiliyoruz .
Iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY
Orjinal yazı sahibi: Nurettin
Biraz tuhaf oldum desem yanlış olmaz.
Bir ayrılık yaşıyormuş gibi hissetim bir an.
Değerli Nurettin Bey, sizin bu hissinizi çok iyi anlıyorum.
Eşimin 2005 Opel Corsa-cosmo aracına, sitenin özel park yerinde iken bir servis minibüsü
(sonradan direksiyonda uyumuş olduğu anlaşıldı) kaldırımı aşarak şiddetle çarpmıştı. Üç arabayı
parçalayıp duvara çarparak durabilmişti. Manzara karşısında eşimin kıçkıra hıçkıra ağladığı o günü
uzun müddet unutamadım. Bu tarz duygusallık bende de var, arabamı -beni bir yerden bir yere götüren-
bir vasıta olarak hiç görmedim. Ailenin bir parçası, benim yoldaşım olarak kabul edip o gözle baktım,
korudum, kolladım
Umarım bu ayrılığa alışmanız uzun sürmez, yeni birliktelik tamamen unutturur; hayırlı müşteriler dilerim
Sanırım bu durum bizim millete özel. evine, arabasına, silahına böyle aile gibi bağlanan başka milletler var mıdır?
Orjinal yazı sahibi: Seyyah
Yeni gördüm Nurettin
Sana zor gelecektir mutlaka ama değişiklik yapmak bazen iyi de gelir insana,umarim dilediğin fiyata satar,gönlündeki aracı koyarsın yerine
Bayadır forumda yokum çok şey olmuş Hayırlısı olsun Nurettin abim benim ilk fotoğrafını çektiğim insanın aracı satılıyor uygun fiyata yazmışsın, hayırlısı olsun gözüme güzel gözüktü araç ev ahalisine bir gösterem
Yorum