Satılık 13 kollu opel insignia jant lastik cozmo 24000km yol yaptı fiyatı 1500tl ilgilenen arkadaslarvarsa mesaj atabilir
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Satılık
Collapse
X
-
Ynt: Satılık
Orjinal yazı sahibi: hasdemJant ebatlarını yazarsanız ilgilenebilirim 225/55/17 jant arıyorum
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
Şimdi F30 Modernline Sunroof
Yorum
-
Ercan Bey,
Foruma üye olduğunuzdan beri birşeyler satmak için kullanıyorsunuz ve üyelere verdiğiniz yanıtlar da hiç hoş değil.
Yeni bir ilan açmanız halinde veya polemik çıkaracak mesajlara devam etmeniz halinde üyeliğiniz sonlandırılacaktır.
Saygılarımızla,
InsigniaTeam Yönetimi
Yorum
-
Benim verdiim cevaplar gayet duzgun bana yazilan cevaplari bi kon turol edin ondan sanra bana bu mesaji atin hasuma gidene yorum yaparim hosuma gitmesse neden yapayim okadar yorum mum var satti im ilan larmi hosunuza gitmiyor bunun icin atmaniza gerek yok girmem kork mayin orada insignia ciyim gezen ler var onlari gormeyin bana laf edin bi iciniz deko cekemeyen sahte insignia acilari ayirin ben kimseye terbiyesizlik yapmadim ama bana gelen mesaj lara bakin madem yöneticisi niz adaletli alun bende tam 3 tane insignia var ben buaraba nin aşığı yin ama boyle yonetim nerde varsa kah retsin alin siteniz sizin olsun
Yorum
Yorum