On litre olur mu? Ben 1,6 T ile o kadar benzin yakıyordum.
Tahmin ya da varsayım ile birbirimizi yanlış yönlendirmeyelim.
Elimizde fiili kullanım (gerçek) tüketim değerleri var.
Uzun yolda sakin kullanım (120 km) sarfiyatı 5,9 lt/100 km.
Benim (şehir içi ağırlıklı) karma sarfiyat 7,8 lt/100 km.
Bu arada araçı satan kişiyi tekrar aradım ve motorda yazılım olabilir dedi. açıkcası bana çok saçma geliyor 160 beygirlik bir araca yazılım yaptırmak. Yazılım yapılan bir motoru eski haline çevirebilirmiyiz ? çevirirsek ne gibi zararları olur ? Git gide şu antalya'daki araçtan soğumaya başladım..
Bu arada araçı satan kişiyi tekrar aradım ve motorda yazılım olabilir dedi. açıkcası bana çok saçma geliyor 160 beygirlik bir araca yazılım yaptırmak. Yazılım yapılan bir motoru eski haline çevirebilirmiyiz ? çevirirsek ne gibi zararları olur ? Git gide şu antalya'daki araçtan soğumaya başladım..
Yazılım konusunun uzmanı Volkan kardeştir; ona danışmak lazım
Çok kurcaladığında herşeyin suyu çıkar, sizin işin de suyu çıkmak üzere
yazılım benim araçta var bewn kendim yaptırttım sakin kullanımda şehir içi 6.8 lerde dolaşıyorum biraz asıldımmı 7.2 lere kadar çıkıyorum.. yaklaşık 100.000 km yazılımla kuşllandım bakımlar zamanında ve soğuk motora asırı basmazsanız bir problem açmıyor..
2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler [center]
[/quote]Yazılım konusunun uzmanı Volkan kardeştir; ona danışmak lazım
[/quote]
Banada öyle gibi geliyor ilk defa tam aradığım şekilde bir insignia buldum hem opc kit hem flexride ama yavaş yavaş suyu çıkmaya başladı..
Orjinal yazı sahibi: Sufy
Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY
Orjinal yazı sahibi: OnurKo
yazılım benim araçta var bewn kendim yaptırttım sakin kullanımda şehir içi 6.8 lerde dolaşıyorum biraz asıldımmı 7.2 lere kadar çıkıyorum.. yaklaşık 100.000 km yazılımla kuşllandım bakımlar zamanında ve soğuk motora asırı basmazsanız bir problem açmıyor..
Yazılım atınca aracınız daha mı fazla yaktı daha mı az yaktı ve bu yazılımı iptal ettirebiliyormuyuz..
Araç iptal oldu anlaşamadık.. cidden bu antalya opel bayi'deki arkadaş kusura bakmayın ama çok kaypak çıktı bir dediği bir dediğini tutmayan tiplerden ve cidden insignia'dan soğuttu beni.. Artık önümüzdeki başka araçlara bakıcaz..
Yazılımla araç normal kullanımda daha az aykar .. performanslı kullanımdada biraz fazla yazar normale göre... başlarda gücün keyfine biraz yakarsınız normale döndğünzde az yakarsınız yani
2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler [center]
sufyan abi benim rekorumda sakin kullanımda 100//110km hızla 5,1 lt ihihi daha yavaş gitsem demekki mazot üretecek bizim arabalar ihihi
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Değerli arkadaşlar imzamdaki aracımı sattım. 2010-2011 model İnsignia 2.0 CDTI Cosmo araç arıyorum. Mutlaka orjinal navi ve flexride olsun istiyorum. OPC asla olmasın
Yorum