Arkadaşlar üzgnüm, Kimse malını ucuza satmak istemez, ancak 20 gündür ciddi bi arayan bile olmadı, bende gözden çıkardım bi kere, 3 üne 5 ine bakmayıp vercem, satılmazsa dahada indircem... Bayiler, galericiler nazlanarak 41-42 veriyolar, bu araç son opelim olcak sanırım...
Hasancım her zaman dediğim gibi bir insignianın en keyifsiz zamanı maalesef satma kararını verdikten sonra başlıyor. Hayırlı müşteriler diliyorum kardeşim. Benimki de duruyor öylece şimdilik. Ne zaman satılırsa diyorum ne diyeyim
Son opel konusunda bu esnada katılmamak elde değil maalesef
Satma biraz da şans işi bence. bende sanırım hasan beyle hemen hemen beraber satışa çıkarttım benim arabam 10 gün içinde satıldı benimkinin artısı sanırım flexi şase olması ve hatasız olması da olabilir...
Şans olayına katılıyorum, bide araç boyalı filan olunca çekiniyolar haliyle, istanbul trafiğinde 80-100 bin km yapmış orjinal boyasız hatasız bi araba bulmak gerçekten çok zor, aracımda 4-5 parça boya olmasına rağmen bi kere bile kendim kaza yapmadım, hepsi park halinde oluştu, buda ayrı bi şans...
Satma biraz da şans işi bence. bende sanırım hasan beyle hemen hemen beraber satışa çıkarttım benim arabam 10 gün içinde satıldı benimkinin artısı sanırım flexi şase olması ve hatasız olması da olabilir...
Şans olayına katılıyorum, bide araç boyalı filan olunca çekiniyolar haliyle, istanbul trafiğinde 80-100 bin km yapmış orjinal boyasız hatasız bi araba bulmak gerçekten çok zor, aracımda 4-5 parça boya olmasına rağmen bi kere bile kendim kaza yapmadım, hepsi park halinde oluştu, buda ayrı bi şans...
O kazalarda sizin içinde olmamanız en büyük şans
(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power
Bu arabanin bu fiyatlardan satilmasi beni cok uzer abi ugrasmak istemiyorum demissin ama bencede aksesuarlari sokup satabilirsin,aksesuarlari soksen arabayi yine ayni fiyata satarsin 4-7 milyar arasida aksesuarlari satsan parayi baya kurtarmis olursun
Bu arabanin bu fiyatlardan satilmasi beni cok uzer abi ugrasmak istemiyorum demissin ama bencede aksesuarlari sokup satabilirsin,aksesuarlari soksen arabayi yine ayni fiyata satarsin 4-7 milyar arasida aksesuarlari satsan parayi baya kurtarmis olursun
Üzülme yiğit kardeşim, bu fiyatlarada satılmıyor zaten
Merhabalar. Uzun süredir forumu takip ediyorum. üye olmak bugüne kısmetmiş.
Bende insignia sahibiyim. 2011 model siyah edition aracım var. dizel, otomatik.
kendi çapımda üç beş değişiklik yaptım bende. ancak bu araçtaki jantları çok beğeniyordum uzun zamandır.
jant konusunda en sevdiğim şey, dışarı çıkık durması, ve bunlarda harika şekilde çıkık duruyorlar.
bendekiler bmw m5 jantı. vossen cv3 lerimde var ancak onlarda bu duruşu yakalayamadığım için kenarda duruyorlar.
eğer jantları ve lastikleri ayrı satmayı düşünürseniz, ilk talibi ben olmak istiyorum.
kendi çapımda üç beş değişiklik yaptım bende. ancak bu araçtaki jantları çok beğeniyordum uzun zamandır.
jant konusunda en sevdiğim şey, dışarı çıkık durması, ve bunlarda harika şekilde çıkık duruyorlar.
bendekiler bmw m5 jantı. vossen cv3 lerimde var ancak onlarda bu duruşu yakalayamadığım için kenarda duruyorlar.
eğer jantları ve lastikleri ayrı satmayı düşünürseniz, ilk talibi ben olmak istiyorum.
Öncelikle hoşgeldiniz, aracı parça parça satmayı düşünmüyorum ancak isterseniz aynı jant ve lastikleri size temin edebilirim...
Öncelikle hoşgeldiniz, aracı parça parça satmayı düşünmüyorum ancak isterseniz aynı jant ve lastikleri size temin edebilirim...
hoşbulduk, ilginiz için teşekkür ederim. bu aralar ziyadesiyle para harcadım jant lastik işine. kenarda duran iki takım jantım var boşu boşuna.
ben ikinci eli sizin gibi itinalı kullanan birisinden alırsam makul bi fiyata alırım düşüncesi ile talip oldum açıkçası jantlarınıza.
ama satmayı düşünmüyorsanız yapılabilecek birşey yok maalesef
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum