Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bir Yıldız Daha Kayıyor... APG 09 Satılık...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: Bir Yıldız Daha Kayıyor... APG 09 Satılık...

Hasan Bey hayırlısı olsun. Sizin arabayı sokakta gördüğümde İnsignia'yı diğer markalardan daha fazla sevdim. Gerçekten aracınızı çok özel modifiye ettiniz. Geçenlerde Porche arabanızı da görme fırsatım oldu. inanın fanatiklik yapmıyorum APG daha başka duruyor. Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin. Hepsi size yakışır. Fiyatı da makul denebilecek kadar mütevazi olmakla birlikte sevenleri için muhakkak düşük kalmış
    Opel İnsignia Sport Tourer Cosmo 1.6T  2010 Metro Mavi+Panoramik Cam Tavan

Yorum

Orjinal yazı sahibi: oguz:)
      Hasan Bey hayırlısı olsun. Sizin arabayı sokakta gördüğümde İnsignia'yı diğer markalardan daha fazla sevdim. Gerçekten aracınızı çok özel modifiye ettiniz. Geçenlerde Porche arabanızı da görme fırsatım oldu. inanın fanatiklik yapmıyorum APG daha başka duruyor. Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin. Hepsi size yakışır. Fiyatı da makul denebilecek kadar mütevazi olmakla birlikte sevenleri için muhakkak düşük kalmış

Allah razı olsun Oğuz bey, insigniayı gerçekten özenerek ve itinayla modifiye ettim, yolda bmwye mercedese bakmayanlar kafasını çevirip İnsigniama bakıyolardı ne bu böyle diye inşallah alıcısı sahibi kıymetini bilir...

Yorum

Siteye çok sık girme fırsatım olmasa da eski üye sayılırım ve eskilerden MDN insignia ile birlikte forumda en beğendiğim araçtı APG insignia. Hocam hayırlısı olsun ne denir ki.
        [COLOR=black]SADECE ESKİŞEHİRSPOR

Opel Insignia 1.6 Turbo 180 HP Cosmo - Olimpik Beyaz + DVD 800 (2010)

Fiat Bravo 1.6 MultiJet 120 HP-320 NM Sport - Lav Kırmızı + Skydome (2013)

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Power
          Siteye çok sık girme fırsatım olmasa da eski üye sayılırım ve eskilerden MDN insignia ile birlikte forumda en beğendiğim araçtı APG insignia. Hocam hayırlısı olsun ne denir ki.
          Teşekkür ederim, hayırlısı bakalım...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: YK34
            Hayırlı satışlar Hasanım
            Alana ve satana hayırlı olsun
            Yılmaz baba eyvallah, sağolasın, geç oldu biraz yeni gördüm, kusura bakma abi...

Yorum

Arkadaşlar fiyatı düşürdüm, bilgilerinize...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...0015113/detay/

Yorum

Cok dusurmusun hasan
                2015 leon fr

Yorum

abi ne yaptın

Yorum

Hasan abi hayırdır?
                    2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

Arkadaşlar üzgnüm, Kimse malını ucuza satmak istemez, ancak 20 gündür ciddi bi arayan bile olmadı, bende gözden çıkardım bi kere, 3 üne 5 ine bakmayıp vercem, satılmazsa dahada indircem... Bayiler, galericiler nazlanarak 41-42 veriyolar, bu araç son opelim olcak sanırım...

Yorum

Benimkini satsam alırdım

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                        Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
                          Arkadaşlar üzgnüm, Kimse malını ucuza satmak istemez, ancak 20 gündür ciddi bi arayan bile olmadı, bende gözden çıkardım bi kere, 3 üne 5 ine bakmayıp vercem, satılmazsa dahada indircem... Bayiler, galericiler nazlanarak 41-42 veriyolar, bu araç son opelim olcak sanırım...
                          Hasancım her zaman dediğim gibi bir insignianın en keyifsiz zamanı maalesef satma kararını verdikten sonra başlıyor. Hayırlı müşteriler diliyorum kardeşim. Benimki de duruyor öylece şimdilik. Ne zaman satılırsa diyorum ne diyeyim
                          Son opel konusunda bu esnada katılmamak elde değil maalesef
                          Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

aksesuarlari sok bence body kit yeter jantlar egzoz multimedya vs... sok oarca parca sat bence zaten alan nunlara nakmiyor body kit kalsin yeter
                            2011 1.6t opc orjinal 20inc jant spor deri koltuk

Yorum

Satma biraz da şans işi bence. bende sanırım hasan beyle hemen hemen beraber satışa çıkarttım benim arabam 10 gün içinde satıldı benimkinin artısı sanırım flexi şase olması ve hatasız olması da olabilir...
                              insignia 1.6 Turbo Cosmo+flexride+teknik gri+sunroof+deri+cd 500 navi+19" Jant
                              honda accord 2.4 Executive...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sedat 8266
                                Benimkini satsam alırdım

Yorum

İşleniyor...
                                X