Teşekkür ederim, araç değişikliğinden dolayı satıyorum...
Sen de mi BMW alacaksın yoksa? İnsignia'dan niye vazgeçtiniz,beğenmediğiniz için mi?
İnsignia gerçekten keyifli bi araç, bugüne kadar en uzun süre bindiğim araç buydu, normalde bi araca en fazla 1 sene binmişimdir, bu kadar uzun süre ( 3,5 yıl) kullanmanın sebebi birazda maddiyatla ilgiliydi, diğer taraftan bmw olarak sadece 5 kasa m paket beğenmekteyim, ancak tercihim bmw den yana olmadı, e250 yi tercih ettik, hayırlısı bakalım...
O da güzel tabi,hayırlı olsun,güle güle kullan kardeşim.
2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...
Teşekkür ederim, araç değişikliğinden dolayı satıyorum...
Sen de mi BMW alacaksın yoksa? İnsignia'dan niye vazgeçtiniz,beğenmediğiniz için mi?
İnsignia gerçekten keyifli bi araç, bugüne kadar en uzun süre bindiğim araç buydu, normalde bi araca en fazla 1 sene binmişimdir, bu kadar uzun süre ( 3,5 yıl) kullanmanın sebebi birazda maddiyatla ilgiliydi, diğer taraftan bmw olarak sadece 5 kasa m paket beğenmekteyim, ancak tercihim bmw den yana olmadı, e250 yi tercih ettik, hayırlısı bakalım...
O da güzel tabi,hayırlı olsun,güle güle kullan kardeşim.
Hasan yeni aracını güle güle kazasız kullan. hayırlı olsun
İmkanım olsaydı benim kara şimşek ile değiştirirdik ancak kredi borcunu halen bitiremedik.
Nasip sonraya kaldı.
Hasan yeni aracını güle güle kazasız kullan. hayırlı olsun
İmkanım olsaydı benim kara şimşek ile değiştirirdik ancak kredi borcunu halen bitiremedik.
Nasip sonraya kaldı.
Teşekkür ederim Murat abi, senin kara şimşek daha yeni, biraz modifiye ile daha uzun yıllar binilebilir bence, bi opc body kit, jant lastik tadından yenmez...
Yorum