Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bir Yıldız Daha Kayıyor... APG 09 Satılık...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Bir Yıldız Daha Kayıyor... APG 09 Satılık...

Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
    Orjinal yazı sahibi: tornado
    Hayırdır,neden satıyorsun?Hayırlı olur inşallah.
    Teşekkür ederim, araç değişikliğinden dolayı satıyorum...
    Sen de mi BMW alacaksın yoksa? İnsignia'dan niye vazgeçtiniz,beğenmediğiniz için mi?
    2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Hayırlı satıslar,allah utandırmasın kardesım...yakısan bır alet gelır artık ınsallah

Yorum

hayırlı olsun umarım bır an once satılır ınsallah
        ılanda fazla bır detay vermemıssın hata boya degısen vs...bunları yazsan daha ıyı olurdu bence
        2011 1.6t opc orjinal 20inc jant spor deri koltuk

Yorum

Öncelikle hayırlı olsun hasan usta.bence fiyati az bile 57000 tl bu segmentte bu donanımda ve bu gosteriste kimse bana başka arac gösteremez..araclarimizin piyasasini bizler olduruyoruz.tekrar hayirlisi olsun inşallah

Yorum

Orjinal yazı sahibi: OPC 5000
            Hayırlı satıslar,allah utandırmasın kardesım...yakısan bır alet gelır artık ınsallah
            aynen abi katılıyorum

Yorum

Flexi varmıydı hasan ?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
                Hayırdır,neden satıyorsun?Hayırlı olur inşallah.
                Teşekkür ederim, araç değişikliğinden dolayı satıyorum...
                Sen de mi BMW alacaksın yoksa? İnsignia'dan niye vazgeçtiniz,beğenmediğiniz için mi?
                İnsignia gerçekten keyifli bi araç, bugüne kadar en uzun süre bindiğim araç buydu, normalde bi araca en fazla 1 sene binmişimdir, bu kadar uzun süre ( 3,5 yıl) kullanmanın sebebi birazda maddiyatla ilgiliydi, diğer taraftan bmw olarak sadece 5 kasa m paket beğenmekteyim, ancak tercihim bmw den yana olmadı, e250 yi tercih ettik, hayırlısı bakalım...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: OPC 5000
                  Amin Ali abi sağolasın, alet (ler) geldi bile

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dj 1040
                    hayırlı olsun umarım bır an once satılır ınsallah
                    ılanda fazla bır detay vermemıssın hata boya degısen vs...bunları yazsan daha ıyı olurdu bence
                    Teşekkür ederim, acelem yok beklicez bakalım, aracın durumunu telefonda arayanları açık olarak belirtiyorum...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sefa3434
                      Öncelikle hayırlı olsun hasan usta.bence fiyati az bile 57000 tl bu segmentte bu donanımda ve bu gosteriste kimse bana başka arac gösteremez..araclarimizin piyasasini bizler olduruyoruz.tekrar hayirlisi olsun inşallah
                      Teşekkür ederim kardeş, tüm yazdıklarına aynen katılıyorum, piyasayı öldürmek şstemiyorum, fiyat makul bence, daha üstü abartı olur...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yusuf_25
                        Flexi varmıydı hasan ?
                        Flexi yok yusuf kardeş...

Yorum

Arkadaşlar satılık olan aracımla ilgili sizlere bi konuda danışmak istiyorum, bugun telefonuma bi kiralama şirketinden sms geldi, gelen sms şu şekilde;

xxxxx OTO KIRALAMA OLARAK.. SAHIBINDEKI SATILIK ARACINIZI 6 AYDAN BASLAYAN 3 YILA VARAN SÖZLESMEMIZLE AYLIK ÖDEME SEKLIYLE KIRAYA ALMAK ISTIYORUZ. ARACINIZA TAKACAGIMIZ 2 FARKLI (GPS) SISTEMIYLE GÜVENLIGINI SAGLAMAKTAYIZ. LÜTFEN DETAYLI BILGI ICIN : 0216 508 xx xx- 0532 213 xx xx

Ardından yaptığım görüşmede aracıma aylık 1600 lira kira bedeli verebileceklerini ve sözleşmenin en az 6 ay, en çok 3 sene olabileceğini ve bu sürenin benim insiyatifimde olduğunu belittiler...

Benim danışmak istediğim böyle bişi mantıklımıdır sizce, ben aracı kiraya verdiğimde bi vergi ödemem gerekmezmi? Kiralamayla ilgili diğer hususlar sözleşmede belirtirmiş, sözleşme ise şu şekilde;

RUHSAT SAHİBİNDEN OTO KİRALAMA SÖZLEŞMESİ

PLAKA​:
                          RUHSAT SAHİBİ ​:
                          İRTİBAT NO​:
                          MARKA​:​
                          MODEL​:

.................... Trafik Şubesinde ........... ........ Adına kayıtlı motor no ................. şase no ......................... ........ renkli hususi otomobilimi xxxxx OTO KİRALAMA ‘ ya aylık kiraya verdim.

Xxxxx OTO KİRALAMA aracı kendi işlerinde kullanacağı gibi 3ncü şahıslara şoförlü yada şoförsüz
                          Kiraya verebilir.

1- Xxxxx oto kiralama , aracın bakımlarını yetkili serviste yaptıracak. Eğer aracın bakımları özel serviste yapılacak ise fatura tutarının tamamı Xxxxx Oto kiralama tarafından karşılanacaktır. Araç kaza Yaptığı zaman şirket tarafından takip edilecektir.

2- İş bu sözleşmenin bitim tarihine kadar meydana gelebilecek her türlü trafik, OGS v.s. gibi sorumluluğu, kasko ve sigorta kapsamı dışında kalan hasarları ve ödemeleri aracı ruhsat sahibinden kiralayan Xxxxx oto kiralamaya aittir.

3- Sözleşmenin bitiş tarihinde araç, resmi kurum ve kuruluşlara özel sektördeki firmalara borcu olmadan ruhsat sahibine teslim edilecektir.

4- İş bu sözleşme .. .. .2013 tarihinden itibaren .. .. .2013 tarihine kadar maksimum 10 gün gecikme payı ile ve ..... TL aylık kira bedel ile (...) ay geçerlidir. Ödemeleri her ayın 1’inde yapılacaktır

5- Sözleşme bitim tarihinden önce tarafların anlaşması durumunda sözleşme süresi uzatılabilecektir. Ruhsat sahibi ile Xxxxc oto kiralama anlaşmaları durumunda sözleşme sonra erdirilebilecektir.

6- Aracı kiralayan Xxxxxx oto kiralama, aracı teslim almış olduğu hali ile ruhsat sahibine teslim etmeyi taahhüt eder. Aracın rutin yıpranma payı sözleşme kapsamı dışındadır.

7- Kanunen suç ve suç teşkil edecek herhangi bir durum söz konusu olduğunda sorumluluk ruhsat sahibinde olmayıp Xxxxxx oto kiralama’da olacaktır.

8- Sözleşme Her İki taraf tarafından tek taraflı Fesih Edilme durumunda taraflara 3 er aylık bedel ödeme zorundadır.

İş bu sözleşme yukarıda beyan edilen (8) maddeden oluşmaktadır.
                          İş bu sözleşme .. .. .2012 tarihinde 2 nüsha olarak tanzim edilmiş olup taraflarca imza altına alınmıştır.

Taraflar birinin sözleşmedeki şartları yerine getirmemesi durumunda İSTANBUL MAHKEMELERİ yetkilidir.

KİRAYA VEREN KİRAYA ALAN ........ ......... Xxxxx OTO KİRALAMA

Not. Firma adını reklam olmması için belirtmedim...

Görüş ve yorumlarınızı bekliyorum...

Yorum

Hasan kardeşim ruhsat senin üzerine olduğu sürece ben çok fazla risk görüyorum.
                            Piyasada 3000-4000 araç parkına sahip şirketler bu işlerden çıkarken
                            Aylık 1600 TL vermeyi garanti eden de kafama takılıyor.
                            Acelen yok
                            Fiyat uygun
                            Yeni sahibine hayırlı olsun yıldızın
                            Yeni yıldız coupe mi ?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Funkyair
                              Hasan kardeşim ruhsat senin üzerine olduğu sürece ben çok fazla risk görüyorum.
                              Piyasada 3000-4000 araç parkına sahip şirketler bu işlerden çıkarken
                              Aylık 1600 TL vermeyi garanti eden de kafama takılıyor.
                              Acelen yok
                              Fiyat uygun
                              Yeni sahibine hayırlı olsun yıldızın
                              Yeni yıldız coupe mi ?
                              Hayırlısı abi, kafama takıldı, paylaşmak istedim...

Evet yeni yıldız coupe...

Yorum

Hayirli satislar abi yeni aracinda hayirli olsun cok guzel tercih onun fotograflarini ve detaylarini ne zaman goruruz
                                2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

İşleniyor...
                                X