Hakkında hayırlısı olsun.. insan arcından ayrılacağı için mi yoksa o araçla beraber yasadıkları anılardan mıdır ayrılması zor oluyorr.. hayırlı satışlar
1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..
Hakkında hayırlısı olsun.. insan arcından ayrılacağı için mi yoksa o araçla beraber yasadıkları anılardan mıdır ayrılması zor oluyorr.. hayırlı satışlar
Teşekkür ederim, evet şuan sadece satışta ama satıldığında ayrılması gerçekten zor olcak, tam 3,5 sene dile kolay, neler yaşadık neler, ne sevinçler, üzüntüler, dertler ve mutluluklar, bi o bilir bi ben, her anımda yanımdaydı, beni hiç yarı yolda bırakmadı, zor olacak zor ayrılık
Teşekkür ederim, evet şuan sadece satışta ama satıldığında ayrılması gerçekten zor olcak, tam 3,5 sene dile kolay, neler yaşadık neler, ne sevinçler, üzüntüler, dertler ve mutluluklar, bi o bilir bi ben, her anımda yanımdaydı, beni hiç yarı yolda bırakmadı, zor olacak zor ayrılık
Ben de bilirim
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
hayırlı satışlar hasanım Allah senin için hayırlısını nasip etsin
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum