Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Orjinal 17 inch jant + Michelin Lastik

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Orjinal 17 inch jant + Michelin Lastik

Merhaba arkadaşlar,

Mevcut boşa çıkardığım orjinal 17 inch jantlarım ve lastiklerim ihtiyacı olan yada düşünen arkadaşlara verebilirim.
    Jantlarım ve lastiklerim tamı tamına 5.725 km yapmıştır, 'nokta çizik yoktur' ve balans dahi görmemiştir.
    Lastik ile de düşünen olursa Michelin Primacy Hp 225-55-R17 lastiğide mevcuttur. Ayrı ayrı da verebilirim ihtiyacı olanın işi görülsün
    İnsignia 1.4T-140hp (Ecufast +30hp), Necvox Navi-Infinity surround system,Sprint booster, Çift egzoz uygulaması

Ynt: Orjinal 17 inch jant + Michelin Lastik

fiyat nedir..

Yorum

Hayırlı satislar
      Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
      [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

fiyata göre ben de düşünebilirim, gerçi kargosu düşündürüyor biraz beni. malum kargolar yolda mahvedebilir janları.

Yorum

An itibari ile Jant ve Lastikleri Bahadır Bey'e vermiş bulunmaktayım yeni ürünlerini güle güle kullanmasını dilerim.
          İlgilenen arkadaşlara teşekkür eder hayırlı günler dilerim
          İnsignia 1.4T-140hp (Ecufast +30hp), Necvox Navi-Infinity surround system,Sprint booster, Çift egzoz uygulaması

Yorum

Alanada satanada hayırlı olsun

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Hikmet beye çok teşekkür ediyorum. Kargodan gidip almak bugün kısmet oldu. Şükür hepsi sapasağlam ulaştı elime. Kış lastiği sezonunu kapatmayı 4 gözle bekliyorum, az kaldı diye şimdiden lastik alıp 1 sene yatırmayayım diyorum. Konfor problemime kesin (değilse bile büyük oranda) çözüm olacağını da umuyorum.

Yorum

Rica ederim Bahadır kardeşim

Kazasız belasız en güzel günlerde kullanmanı dilerim, tekrar hayırlı olsun..

Yorum

İşleniyor...
                X