Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Satılık 18 inç Kışlık Jant Lastik [Pirelli SottoZero]

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Satılık 18 inç Kışlık Jant Lastik [Pirelli SottoZero]

Arkadaşlar daha önce forumda Volkan beyden satın almış olduğum jant lastik takımını satıyorum. Hiçbir sorun yok. Konfor benim için daha önemli o yüzden satmaya karar verdim. 1000 km bile yapmadım. Zaten Volkan bey 5000 km yaptığını söylemişti. Yani toplam 6000 km yapmış lastikler...Lastikler Pirelli SottoZero. Sıfırının Tanesi 772 TL.

4 jant lastik için Pazarlıksız 1000 TL istiyorum.

Lastik Ölçüleri
    Önler 225/40/18
    Arkalar 245/45/18

http://www.insigniateam.com/forum/in...?topic=12655.0

Reimleri en kısa zamanda ekleyeceğim..

Ynt: Satılık 18 inç Kışlık Jant Lastik [Pirelli SottoZero]

Ne yazık ki bu lastikler bizim araçlarımız için uygun değiller... kış lastiği için yanakları çok ince...

Hayırlı satışlar...
    1.6T Cosmo (2011) / Teknik Gri / Necvox Infotainment + kamera / Prins VSI–2 Keihn Enjektör – Turbo Map – Valve Care...

Yorum

Araç üzerinde fotoğrafları da varsa, jantın araçta nasıl durduğunu gösteren fotoğraf eklerseniz daha güzel olabilir. hayırlı satışlar
      1.6T COSMO karbon siyah
      17 FT 925'idi

Yorum

Pm den mesaj attım.
        34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bigbrother
            Ne yazık ki bu lastikler bizim araçlarımız için uygun değiller... kış lastiği için yanakları çok ince...

Hayırlı satışlar...
            Bende ince yanak kullanıyorum hiç sorun yaşamadım
            255x35x19 bu üçüncü kışım olacak

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Hayırlı satışlar...
              Neden uygun olmasın?
              Önler 245/45/18 olsaydı zincir takmak gerektiğinde sorun çıkardı, arka lastiğe zincir
              takmayacağımıza göre pekala uygun olabilir. Bir de kötü huyumuz var, arkadaşlarımızın
              satılıklarına -yerli,yersiz- menfi yorum yazmalara bir anlam veremiyorum
              Hele ki satılıkla ilgilenmiyorsak yorumun hiç manası kalmıyor; 'hayırlı satışlar arkadaşım' hepsi bu olmalıdır diye düşünüyorum.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY

Hayırlı satışlar...
                Neden uygun olmasın?
                Önler 245/45/18 olsaydı zincir takmak gerektiğinde sorun çıkardı, arka lastiğe zincir
                takmayacağımıza göre pekala uygun olabilir. Bir de kötü huyumuz var, arkadaşlarımızın
                satılıklarına -yerli,yersiz- menfi yorum yazmalara bir anlam veremiyorum
                Hele ki satılıkla ilgilenmiyorsak yorumun hiç manası kalmıyor; 'hayırlı satışlar arkadaşım' hepsi bu olmalıdır diye düşünüyorum.
                Öncelikle şunu belirtmek isterim, burada amacım doğru bilgilendirme yapmaktır. Bu amaçla potansiyel alıcılara aynen bu malı ben alıyormuşum gibi inceleyerek bilgi vermek bence asıl dikat edilmesi gereken konudur.

Burada bu lastik jant ebat kombinasyonunun uygun olmadığını belirtmem çamur atma maksatlı olamaz. Böyle düşünebilen insanların aklından ve niyetlerinden şüphe ederim.

Bu ebat bizim araçlarımız için uygun değildir. Kine sorarsanız sorun. Zira orijinal ebat ile tercih edilen ebat arasında yüzde 3'lük fark aracın teknik spesifikasyonlarına göre uygun değildir. Burada ince ebat kullananlar olabilir ama bu demek değildir ki bu doğrudur. İki yanlış bir doğru etmez...

Ben potansiyel alıcılara bu bilgiyi vermekle kendimi sorumlu hissediyorum. Bunu satıcı arkadaşlar beĝenmeyebilirler. Ana onlar beğenmiyorlar diye ben doğrularımdan şaşmam. Kaldı ki hayırlı satışlar zaten demiştim...
                1.6T Cosmo (2011) / Teknik Gri / Necvox Infotainment + kamera / Prins VSI–2 Keihn Enjektör – Turbo Map – Valve Care...

Yorum

arkadaşlar satılsın satılmasın önemli değil. tadımız bozulmasın

Yorum

Her malın bir alıcısı vardır !!!!!

Yorum

hayırlı satışlar
                      Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                      [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yusuf_25
                        Her malın bir alıcısı vardır !!!!!
                        mutlaka...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cold
                          Lastik Ölçüleri
                          Önler 225/40/18
                          Arkalar 245/45/18
                          Bu jant+lastik takımı 1,6T araçta kullanıldılar.

Teknik bilgiler (251)
                          Motor tipi A16 LET

Kullanımına izin verilen lastik ebatları:

225/50 R17(9)
                          225/45 R18(9)
                          215/55 R17(9),
                          235/45 R18(9),
                          245/45 R18,
                          245/40 R19
                          245/35 R20

(9) Sadece kış lastiği olarak kullanımına müsaade edilir.

Yani arkadaşımız 225/45/18 olarak önerilen lastik yerine (önlerde) 225/40/18 kış lastiği kullanmış.
                          Şimdi sizden ricam şudur sn.bigbrother; lütfen açıklayabilir misiniz?
                          1,1 cm yanak kalınlık farkı nasıl bir olumsuzluk meydana getirir, neden?

Modifiye ustası Volkan Bey kardeşimizin hesabını yapamadığı sakınca nedir? Samimi olarak soruyorum!

Yorum

Hayırlı satışlar
                            2015 leon fr

Yorum

bir lastiğin yaptıklarına bak !!

Yorum

İşleniyor...
                              X