Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Satış - Takas.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Satış - Takas.

Arkadaşlar merhabalar...
    Biliyorsunuz 6 ay kadar önce şafak beyin 2.0t opc aracını gayet beğenerek ve içime sinerek almıştım. Forumda mesajlarım mevcut, havaların soğumasıyla bir arıza musallat oldu. Araç sabahları rölanti dengesizliği yapmaya ara ara da motor gücü azaltıldı uyarısı vermeye başladı. Hava sıcakken bir sorun yok. Aracı burada ( Çankırı) ve sonrasında ankarada yetkili servise götürdüm. 2kez yapıldığını söyleyip teslim ettiler ankaradaki tüm testler mükemmel hiç bir arıza yok limitlerde kullandım, sabah akşam gece gündüz denedim ancak çankırıya gelince aynı sorun devam ediyor. Şu an tekrar getir diyorlar ancak inanın ben uğraşmak istemiyorum. Zira şu an şehir içinde sorun yok. Aracı her defasında bırakıp birsüre araçsız kalmam gerekiyor ama malum doktor olunca araç benim elim kolum. Turbo değişti, orjinal egzosta dönüldü, katalitik konvektör takıldı bujiler vb elektrik tesisatı yenilendi yani anlayacağınız bir güzel yenilendi araç. Sensörle ilgili bişey var ama sorunu bulan bir servis lazım. Odak buraya getir hemen hallederiz diyor hatta volkan kareşim de sağolsun aynını dedi ama inanın benim pek uğraşacak gelip gidecek vaktim yok, malum işler güçler. Belkide çok basit bir arızası var. Ama burada yetkili servis olmadığı için benim uğraşacak zamanım yok.O yüzden aracı çok üzülerek de olsa satışa koyacağım. Tabiki başka bir sitede değil sadece burada.
    Araç imzamdaki araç zaten çoğu arkadaş biliyor aracı ama yine de ben anlatayım. 2.0t 220 ps otomatik.
    Araç tamamen opc body kitli plastikk olandan yani 11000 tl olandan, orjinal vauxhall şehir egzostu mevcut 5000 tl civarı, kw v3 yükseklik ve yumuşaklık ayarlı yay mevcut 5000tl, fly multimedya, komple led iç aydınlatma, ledli dikiz aynaları, kapı kolları led, led stop lambaları ki gece çok hoş, komple vxr logo vsvs. Sadece bu extralar zaten 30000 e yakın oluyor. Yalnız resimdeki jantlar hariç onları vermeyi düşünmüyorum. Şu an üzerinde nokian kışlık lastikler ve orjinal jantları mevcut.
    Aracın kazası mevcut şafak beyin yaptığı sağ tarafta değişen ve boyanan var sol tarafta da boya mevcut ancak sadece kaporta hasarı hava yastıkları bile açılmamış.
    Tüm bu kadar şeyin sonunda kafamdan geçen rakam 55 000 tl nakit yada sorunsuz bir 1.6 t ile takas. Hasar ve arıza durumunu gözönünde bulundurunca fiyatın uygun olduğunı düşünüyorum. Amacım servisle bilmem neyle artık uğraşmamak. Aldığım araca da aynı opc modifiyelerini yaptırıp birkaç yıl binmeyi planlıyorum. Eğer çok donanımlı bir araç olursa alt üst rakam belirlenebilir.
    http://www.insigniateam.com/forum/in...?topic=11327.0
    Burada aracın detaylı resimleri mevcut.
    Umarım hayırlı olur...
    Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Ynt: Satış - Takas.

Çok özel bir araç bu alan arkadaşa şimdiden hayırlı olsun

Cem hocam açıklayıcı bilgi için de teşekkürler.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Hayırlısı olsun abi....

Yorum

Cem hocam hayırlısı olur inşallah senin için
        Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
        [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
          Hayırlısı olsun abi....
          . Teşekkürler hasan kardeşim
          Orjinal yazı sahibi: emrezxr
          Cem hocam hayırlısı olur inşallah senin için
          . Teşekkürler emrecim.
          Orjinal yazı sahibi: FacomX
          Çok özel bir araç bu alan arkadaşa şimdiden hayırlı olsun

Cem hocam açıklayıcı bilgi için de teşekkürler.

Fatih hocam sonuçta biz bir aileyiz iyiyi de kötüyü de paylaşmalıyız. Ben teşekkür ederim

Yorum

Hayırlı olsun abi şimdiden sana da alan arkadaşa da

Yorum

Hayırlısı olsun Dr um :OK
              2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
              [center]

Yorum

bu araç pert olucaktı bildiğim kadarıyla sonra perte çıkartmamıştı kasko sorun ondan olabilir mi acaba? çok büyük bir kaza geçirmişti sanırım. hayırlı olsun şimdiden

Yorum

Orjinal yazı sahibi: astraowner
                  bu araç pert olucaktı bildiğim kadarıyla sonra perte çıkartmamıştı kasko sorun ondan olabilir mi acaba? çok büyük bir kaza geçirmişti sanırım. hayırlı olsun şimdiden
                  Ben araca 3ay sorunsuz bindim öyle bişey olsa aldığımda olurdu diye tahmin ediyorum. Perte çıkma konusunu bilmiyorum ancak hasarın sadece kaporta hasarı olduğu kesin. Zaten fiyatta hasar yüzünden uygun...

Yorum

Cem hocam hakkında hayırlısı olsun.
                    [IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]

[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ

Yorum

Hayırlı olsun! Güzel araç durum müsait olsa alınırdı valla bu arada kaç km

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                      Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Orjinal yazı sahibi: drdilmen
                        Orjinal yazı sahibi: astraowner
                        Ben araca 3ay sorunsuz bindim öyle bişey olsa aldığımda olurdu diye tahmin ediyorum. Perte çıkma konusunu bilmiyorum ancak hasarın sadece kaporta hasarı olduğu kesin. Zaten fiyatta hasar yüzünden uygun...
                        peki hayirli olsun aracin fotograflari vardi forumda ordan hatirliyorum . gonlunuzce olur umarim iyi satislar tekrar

Yorum

Araç 83000 de...

Yorum

Güzel araç

Yorum

Cem bey. Sizi çok iyi anlıyorum. Severek kullandığınız bir aracı bu şekilde satmak zorunda kalışınızı en iyi anlayanlardan biriyim. Ben de sırf Opel servis hizmetlerinden dolayı servisin ve müşteri hizmetlerinin tutumu ve duyarsızlığından dolayı satışa çıkarttım alıcı epey bir alıcı çıktı ama çok düşük fiyata satmak istemediğim için hala satması. Araç hala satışta ve değerini veren olursa istemeyerek de olsa satacağım.
                              Umarım sizin için hayırlısı olur inşallah.
                              İyi satışlar.
                              İnsignia CDTİ 160ps COSMO Siyah Flexiride+Sunroof

Yorum

İşleniyor...
                              X