Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sırf Opel Müşteri Hizmetleri ve Servis Tutumundan Dolayı SATIYORUM!...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Sırf Opel Müşteri Hizmetleri ve Servis Tutumundan Dolayı SATIYORUM!...

Severek kullandığım ve son kullandığım 4. Opel aracımı sırf Opel müşteri hizmetleri ve servisin duyarsızlığından dolayı satıyorum. İlgilenen arkadaşlara duyurulur.

2009 160 PS Cosmo Paket. Boysanız temiz bir araç. Deri döşeme, koltuk ısıtma/soğutma, orijinal alarm. Motor, yürüyen, iç dış tertemiz bir araç. Genel km bakımı yeni yapıldı. Yanında 4 kış lastiği de verilecektir. Tek kusuru üretim hatası olan yani fabrikasına olup Opel'in sahiplenmediği ön yolcu koltuk ısıtma modülü çalışmıyor. Zaten ben de sırf servisin bu duyarsızlığından dolayı aracı satıyorum.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...5132972/detay/
    İnsignia CDTİ 160ps COSMO Siyah Flexiride+Sunroof

Ynt: Sırf Opel Müşteri Hizmetleri ve Servis Tutumundan Dolayı SATIYORUM!...

hayırlısı olsun. Ama bence kendinize ceza vermektense bence servis sürecini yasal haklarınızı arıyarak servisi rezil etmek en mantıklısı!!!!!!!!!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yusuf_25
      hayırlısı olsun. Ama bence kendinize ceza vermektense bence servis sürecini yasal haklarınızı arıyarak servisi rezil etmek en mantıklısı!!!!!!!!!
      +1

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ortodoxian
        Orjinal yazı sahibi: yusuf_25
        +1
        Yusuf bey memnun kalmazsam zaten 4. Opel aracı almazdım ama gerçekten zoruma gitti bu kadar duyarsızlık ve kıvırma. Gücüm kendime yeter deyip bu şekilde Opel defterini kapatırım diye düşünüyorum.

Yorum

Değerli Sami Bey; keskin sirkenin zararı kendi küpüne olurmuş.Şimdi öfkelisiniz belli, herhangi bir eylem
          yapmadan önce sakinlik tavsiye ederim. Isıtma modülü arızalıysa varsın olsun, tamir edilir. Sonuçta para
          ile olan bir şey değil mi? Sizin moralinizi bozan yetkili servisin duyarsızlığı, bunu anlayabiliyorum. Ancak
          sizin tutumunuza 'pireye kızıp yorgan yakmak' denilir Tabii siz bilirsiniz ama, düşüncemizi sormuşsunuz,
          biz de fikir beyan ediyoruz. Vazgeçin bu kararınızdan, en azından bir defa daha (sakin kafa ile) düşünün derim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dargure3
            Severek kullandığım ve son kullandığım 4. Opel aracımı sırf Opel müşteri hizmetleri ve servisin duyarsızlığından dolayı satıyorum. İlgilenen arkadaşlara duyurulur.

2009 160 PS Cosmo Paket. Boysanız temiz bir araç. Deri döşeme, koltuk ısıtma/soğutma, orijinal alarm. Motor, yürüyen, iç dış tertemiz bir araç. Genel km bakımı yeni yapıldı. Yanında 4 kış lastiği de verilecektir. Tek kusuru üretim hatası olan yani fabrikasına olup Opel'in sahiplenmediği ön yolcu koltuk ısıtma modülü çalışmıyor. Zaten ben de sırf servisin bu duyarsızlığından dolayı aracı satıyorum.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...5132972/detay/

ne söyleseniz haklısınız. Türkiye genelinde opelin imajını kötüleyen servisler malesef mevcut.
            Bende sizin gibi duyarsızlık ve saygısızlık denebilecek tavır ve tutumlardan ötürü opelden olmasa da yetkili servislerden soğudum.

Yine de; aracınız opel'in en baba en has aracı.. ayrıca dizel ve 160hp ) bir kez daha düşünün derim. aslan gibi aracınızı iki tane kendini bilmez için elden çıkarmayın. Muğla servisindeki artistler yüzünden benimde halim burada vahim. Yine de alternatif yollar arıyorum. ..
            ~ 2010 - 1.6 Turbo Cosmo ~
            19" Jant - DVD 800 Navi - Deri Koltuk/Koltuk Isıtma - Park Asist. - 200 HP ...

Yorum

Bu sitedeki tüm arkadaşların araç konusundaki hassasiyetlerinin farkındayım. Öyle olmasaydı böyle bir ortam oluşmazdı zaten. Bizler bu şekilde duyarlı bir müşteri profili çiziyorsak, bağlığımızı/tutkumuzu açık ve net bir şekilde Opel ailesine ulaştırdığımızı düşünüyorsak eğer onlardan da paralel bir yaklaşım beklemek en doğal hakkımız olsa gerek.
              Yaklaşık bir aydır zaten durumu gözlemliyorum. http://www.insigniateam.com/forum/in...0336#msg250336 ile de yaşadıklarımı diğer arkadaşlarla paylaştım. Şu an alıcı çıksa zaten satacağım. Bazen birilerinin umurunda olmasa da pire için yorgan yakılması gerektiğine inananlardanım.
              Opel Türkiye kendisine böyle bir şeyi yakıştırıyorsa eğer diyecek bir şey bulamıyorum. Gücüm kendime yeter deyip gereğini de yaparım.
              İlgi ve desteğinizden dolayı da teşekkür ederim.

Yorum

İnsigniaların genellikle yolcu koltuğu ısıtmaları arıza çıkartıyor. Servisler de normalde değiştirmeleri gerekmesine rağmen, işçiliği zor olduğundan dolayı baştan savmaya çalışıyorlar. Çok rahatsızlık vermiyorsa kafanıza takmayın, ya da sanayide işçiliği iyi olan ve bu işlerden anlayan birine yaptırın.
                34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

En büyük derdiniz bu olsun,benim servisle yaşadıklarımı yaşasanız arabayı uçurumdan atardınız herhalde.Araçla ilgili başka sıkıntınız yok ise keyifle kullanmaya devam edin derim ben.
                  http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
                  2.0 CDTI
                  Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Diyarbakır Canlar efsanedir bilirim

Yorum

Satış fiyatı revize edildi...

Yorum

İşleniyor...
                      X