Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Racechip ultimate en üst model olması gerekiyor... Motorda nerelere bağlanıyor? Sizde ne kadar performans artışı oldu? Dyno'ya soktunuz mu acaba? Chip tuning ile daha sağlıklı artış sağlanıyor ama son çıkan racechiplerin de iyi olduğu söyleniyor. Ben de ilk modelinden vardı ve dizel aracımda kullanıyordum. Açıkçası chip tuning'den daha randıman almıştım ve racechip'i daha sonra sattım. Sizce racechip'te fark hissediliyor mu? Bir de racechip'i ne kadar süre kullandınız? Arıza ışığı yakması normal mi? siz yurtdışından kendiniz mi aldınız yoksa sipariş ile mi getirttiniz? Çok soru sordum kusura bakmayın...
Ben de ultimate kullanıyorum, arabayı alır almaz taktığım için açıkçası farkı bilmiyorum, (takılı olmayan durumunu) yalnızca gazlayınca arabanın huysuz at gibi sağa sola saldırdığını görüyorum.
özel mesaj atıyoruz cevap verilmiyor ey satıcı dostum...
O arkadaşın arabası 1.4 T , SİZİNKİ 1.6T, bildiğim kadarıyla sizin arabaya zaten uygun değil
Orjinal yazı sahibi: adamsapple
Ben de ultimate kullanıyorum, arabayı alır almaz taktığım için açıkçası farkı bilmiyorum, (takılı olmayan durumunu) yalnızca gazlayınca arabanın huysuz at gibi sağa sola saldırdığını görüyorum.
Ben ocak 2012 tarihinde 'Racechip Pro' almıştım, 479 Euro idi, Garanti Bonus karta on taksit yapmışlardı. Kullanımı kolay, kendiniz iki dakikada söküp takabiliyorsunuz. Ancak; arabayı deli taylar gibi zıplatması yok mu hiç hoşuma gitmedi. İstanbul'dan Gebze'ye gelene kadar zor sabrettim. Eve gelince söktüm, söküş o söküş, bir daha da takmadım; kutusunda bagajda duruyor Her şeyin bir zamanı oluyor demek ki, tay zıplatmak için biraz yaşlanmışım
özel mesaj atıyoruz cevap verilmiyor ey satıcı dostum...
O arkadaşın arabası 1.4 T , SİZİNKİ 1.6T, bildiğim kadarıyla sizin arabaya zaten uygun değil
Orjinal yazı sahibi: adamsapple
Ben ocak 2012 tarihinde 'Racechip Pro' almıştım, 479 Euro idi, Garanti Bonus karta on taksit yapmışlardı. Kullanımı kolay, kendiniz iki dakikada söküp takabiliyorsunuz. Ancak; arabayı deli taylar gibi zıplatması yok mu hiç hoşuma gitmedi. İstanbul'dan Gebze'ye gelene kadar zor sabrettim. Eve gelince söktüm, söküş o söküş, bir daha da takmadım; kutusunda bagajda duruyor Her şeyin bir zamanı oluyor demek ki, tay zıplatmak için biraz yaşlanmışım
Race chip teknik servisi ile görüştüm 1.6t için uyumluymuș. Bu arada tay gibi zıplatmasından kastınız nedir?. Bir önceki aracımda race chip vardı ve memnundum. Öyle ciddi bir artış sağlamıyor ama eskisine göre daha iyi oluyor.
Yorum