Duyuru

Collapse
No announcement yet.

1.4t Yeni stil paket

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 1.4t Yeni stil paket

Hayırlı satışlar, evet evet yükseltin fiyatı bu sekilde piyasa yükselsin

Yorum

Hayırlı satışlar
      2015 leon fr

Yorum

Abi biz forum olarak duruma el atmasak kimse atamaz...ya forum olarak satılığa çkardigimiz araclari dger satilik araclarla bir tutup o adam o fiyata satiyo dye degerinin altinda vermeyelim hakki neyse o sekil satalim...kimi adam var arabası darbeli yada boyali vs ilan hakkinda hic bi aciklama yapmamis ck dusuk fiyata veriyo insignia bi symbol fiyatina veriliyosa benim dcek hic bi sözüm yok...konuşmalarım sana degil abim affina siginiyorum genel olarak yapmamiz gereken bu bence

Yorum

sifiri 69 . Otv de 45 cikinca normal.
          A.ÖMEROĞLU
          1,4 t 140 hp edition elegans. 2012

Yorum

Orjinal yazı sahibi: leventymn
            Orjinal yazı sahibi: stean
            hayırlı satışlar. bence düşük fiyat yazmışsınız arabaya.
            Abi haklısın aslından. Fakat az önce sahibindende bir ilan gördüm adam benim arabanın aynısına sadece rengi farklı 9000km'de 52900 yazmış.

Tam çıldırmalık ya.
            Tam da ben onu diyecektim

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
            Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hakan Uygur
              Abi biz forum olarak duruma el atmasak kimse atamaz...ya forum olarak satılığa çkardigimiz araclari dger satilik araclarla bir tutup o adam o fiyata satiyo dye degerinin altinda vermeyelim hakki neyse o sekil satalim...kimi adam var arabası darbeli yada boyali vs ilan hakkinda hic bi aciklama yapmamis ck dusuk fiyata veriyo insignia bi symbol fiyatina veriliyosa benim dcek hic bi sözüm yok...konuşmalarım sana degil abim affina siginiyorum genel olarak yapmamiz gereken bu bence
              Doğru söylüyorsun kardeşim aslında ama;

ben keyfekeder satılığa çıkardım ve bu fiyata daha arayan olmadı.

Farzetki allah korusun çok acil paraya ihtiyacım oldu ozaman daha düşük fiyat yazmam gerekirdi.

Arabanın anlamsız şekilde 2. eli düşük bunu kabul edeceğiz. Kendimizi kandırmanın anlamı yok.

1.4T INSIGNIA

Yorum

Bende 2013 astra 1.4 turbo a.s. sport var. 11000 de. Takas düşünür müsünüz

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Erkan
                  Bende 2013 astra 1.4 turbo a.s. sport var. 11000 de. Takas düşünür müsünüz
                  Takas Düşünürüm ama dizel sedan bi araba ile.

Teşekkür ederim.

1.4T INSIGNIA

Yorum

hocam bende 1.4 insigniayı sattıktan sonra 2010 tdci titanium focus aldım aradaki farkı anlatamam yaşamanız lazım satıp tekrar insignia almak istiyorum size takas teklifi yapmak isterdim ama sizin için üzülürüm
                    Opel Insignia 1.4 T Edition Elegance + 18 '' JANT + orjinal navi 600

Yorum

60.000 TL den aşağı vermem ben. sıfırı 77.000 tl
                      A.ÖMEROĞLU
                      1,4 t 140 hp edition elegans. 2012

Yorum

Gönül isterki herkes zarasız araçlarını satabilsin ama bu insignia için çok zor hatta aracı satmak bile çok zor.piyasa yükseltme işi hele en zoru isterse bütün forum aracını yüksek fiyattan satılığa çıkartsın bişey değişeceğini sanmıyorum.
                        piyasayı belirleyen kahvede oturan vatandaşın araçlar hakkındaki yorumudur.
                        İnsignia için yapılan ilk yorum herkesin malumu'' ooo aman abi çokkk yakıyorrrr.aman abi yaklaşma şeklinde.
                        o yüzden bilip bilmeden yapılan bu yorumlar araçların piyasasını belirliyor.
                        Şimdiden hayırlı satışlar dilerim ama gerçekten çok can sıkıcı bir süreç.
                        2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
                        2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

İşleniyor...
                        X