Abi biz forum olarak duruma el atmasak kimse atamaz...ya forum olarak satılığa çkardigimiz araclari dger satilik araclarla bir tutup o adam o fiyata satiyo dye degerinin altinda vermeyelim hakki neyse o sekil satalim...kimi adam var arabası darbeli yada boyali vs ilan hakkinda hic bi aciklama yapmamis ck dusuk fiyata veriyo insignia bi symbol fiyatina veriliyosa benim dcek hic bi sözüm yok...konuşmalarım sana degil abim affina siginiyorum genel olarak yapmamiz gereken bu bence
Abi biz forum olarak duruma el atmasak kimse atamaz...ya forum olarak satılığa çkardigimiz araclari dger satilik araclarla bir tutup o adam o fiyata satiyo dye degerinin altinda vermeyelim hakki neyse o sekil satalim...kimi adam var arabası darbeli yada boyali vs ilan hakkinda hic bi aciklama yapmamis ck dusuk fiyata veriyo insignia bi symbol fiyatina veriliyosa benim dcek hic bi sözüm yok...konuşmalarım sana degil abim affina siginiyorum genel olarak yapmamiz gereken bu bence
Doğru söylüyorsun kardeşim aslında ama;
ben keyfekeder satılığa çıkardım ve bu fiyata daha arayan olmadı.
Farzetki allah korusun çok acil paraya ihtiyacım oldu ozaman daha düşük fiyat yazmam gerekirdi.
Arabanın anlamsız şekilde 2. eli düşük bunu kabul edeceğiz. Kendimizi kandırmanın anlamı yok.
hocam bende 1.4 insigniayı sattıktan sonra 2010 tdci titanium focus aldım aradaki farkı anlatamam yaşamanız lazım satıp tekrar insignia almak istiyorum size takas teklifi yapmak isterdim ama sizin için üzülürüm
Opel Insignia 1.4 T Edition Elegance + 18 '' JANT + orjinal navi 600
Gönül isterki herkes zarasız araçlarını satabilsin ama bu insignia için çok zor hatta aracı satmak bile çok zor.piyasa yükseltme işi hele en zoru isterse bütün forum aracını yüksek fiyattan satılığa çıkartsın bişey değişeceğini sanmıyorum.
piyasayı belirleyen kahvede oturan vatandaşın araçlar hakkındaki yorumudur.
İnsignia için yapılan ilk yorum herkesin malumu'' ooo aman abi çokkk yakıyorrrr.aman abi yaklaşma şeklinde.
o yüzden bilip bilmeden yapılan bu yorumlar araçların piyasasını belirliyor.
Şimdiden hayırlı satışlar dilerim ama gerçekten çok can sıkıcı bir süreç.
2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı
Yorum