Duyuru

Collapse
No announcement yet.

hadi hayırlısı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• hadi hayırlısı

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...9268523/detay/
    2012 1.4t beyaz/bej+edition elegance+yeni stil paket(18"+afl+bluetooth)+necvox

Ynt: hadi hayırlısı

Hayırlı Satışlar

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Hayırlı müşteriler
      İlandaki 'kefye keder' deyimini yanlış-gereksiz kullanmışsınız Keyfe keder deyimi 'mühim olmayan, dikkate
      almaya değmeyecek kadar küçük olumsuzluk' manalarına gelir. Sizin aracınız (maşallah) kusursuz bir makine.

İlla da bir sıfat yakıştıracaksanız 'muhayyer' demenizi öneririm. Muhayyer, sağlamlığı ve kullanılabilirliği açısından
      tavsiye edilen, önerilen; beğenilmediği takdirde geri verilebilecek olan manasına gelir ve sizin aracınıza yakışır

Yorum

Hayırlı satışlar.

Yorum

Hayirli satışlar
          2015 leon fr

Yorum

Hayırlı satışlar olsun.. araçlarımız ikiz gibi.. 60 dan aşağı yazsan kızardım inan.. satarken arçlarımızın fiyatını düsürmeyelimm .. piyasada bizim araçların yanından bile geçmeyecek araçlar ne fiyatlara satılıyorr. tekrar hayırlı satışlar

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

hayırlı satışlar fiyat olarak arabanın hakkını yazmışsınız piyasa sizler gibi insanlar sayesinde düzelir inş!!!!
              ortağa araba almak için kia bayisine gittik öylesine benim arabaya ekspertiz yaptırdım kaça alırsınız diye 55.000TL verdiler !!!! 49-48 e satanları anlamıyorum.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yusuf_25
                hayırlı satışlar fiyat olarak arabanın hakkını yazmışsınız piyasa sizler gibi insanlar sayesinde düzelir inş!!!!
                ortağa araba almak için kia bayisine gittik öylesine benim arabaya ekspertiz yaptırdım kaça alırsınız diye 55.000TL verdiler !!!! 49-48 e satanları anlamıyorum.

Hayırlı olsun
                Arabanın fiyatını iyi yazmışsın. Bazı arkadaşlar dip fiyat verip arabanın değerini düşürüyorlar
                [center]
                İnsignia 1.4 Edition Elegance Yeni Stil Paket 2012 OPC Body Kit (Kara Şahin)

BİR ZAMANLAR

Yorum

Kia da 55 milyar mi verdiler cok iyi vermisler abi bana opel bayisi 48,5 vermisti bencede herkes boyle ilan koysa 2.el fiyatlari korunmus olur
                  2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ygtylmz
                    Kia da 55 milyar mi verdiler cok iyi vermisler abi bana opel bayisi 48,5 vermisti bencede herkes boyle ilan koysa 2.el fiyatlari korunmus olur
                    Bu opel bayilerine saygılarımı iletiyorum araç satarken 100 lira inmezler 2 gün sonra git araca ölü muamelesi yapıyorlar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY
                      Hayırlı müşteriler
                      İlandaki 'kefye keder' deyimini yanlış-gereksiz kullanmışsınız Keyfe keder deyimi 'mühim olmayan, dikkate
                      almaya değmeyecek kadar küçük olumsuzluk' manalarına gelir. Sizin aracınız (maşallah) kusursuz bir makine.

İlla da bir sıfat yakıştıracaksanız 'muhayyer' demenizi öneririm. Muhayyer, sağlamlığı ve kullanılabilirliği açısından
                      tavsiye edilen, önerilen; beğenilmediği takdirde geri verilebilecek olan manasına gelir ve sizin aracınıza yakışır
                      haklısınız ama muayyer yazmak istemedim genelde köpek ilanlarında olurya. o kelimeyi pek sevmiyorum. teşekkür ederim güldürdünüz beni akşam akşam

Yorum

kesinlikle arabalarımız fiyatlarını çok düşüyor satanlar. 50 binlerden bahsediliyor o paralara bu araba verilirmi yazık o paralar c sınıfı araçlar için geçerli olabilir bu arabaya yakışmıyor. ben doğru değeri yazdığımı düşünüyorum ve altınada satmam taş gibi araba maşallah binerim istediğim kadar. o düşük fiyatları yazanlara çok kızıyorum yazık ediyorlar bu arabalara.

Yorum

Hayırlı Satışlar
                          Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                          [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

teşekkürler ama kıyamadım vazgeçtim

Yorum

İşleniyor...
                            X