Duyuru
Collapse
No announcement yet.
hadi hayırlısı
Collapse
X
-
Ynt: hadi hayırlısı
Hayırlı müşteriler
İlandaki 'kefye keder' deyimini yanlış-gereksiz kullanmışsınız Keyfe keder deyimi 'mühim olmayan, dikkate
almaya değmeyecek kadar küçük olumsuzluk' manalarına gelir. Sizin aracınız (maşallah) kusursuz bir makine.
İlla da bir sıfat yakıştıracaksanız 'muhayyer' demenizi öneririm. Muhayyer, sağlamlığı ve kullanılabilirliği açısından
tavsiye edilen, önerilen; beğenilmediği takdirde geri verilebilecek olan manasına gelir ve sizin aracınıza yakışır
Yorum
-
Hayırlı satışlar olsun.. araçlarımız ikiz gibi.. 60 dan aşağı yazsan kızardım inan.. satarken arçlarımızın fiyatını düsürmeyelimm .. piyasada bizim araçların yanından bile geçmeyecek araçlar ne fiyatlara satılıyorr. tekrar hayırlı satışlar
Yorum
-
hayırlı satışlar fiyat olarak arabanın hakkını yazmışsınız piyasa sizler gibi insanlar sayesinde düzelir inş!!!!
ortağa araba almak için kia bayisine gittik öylesine benim arabaya ekspertiz yaptırdım kaça alırsınız diye 55.000TL verdiler !!!! 49-48 e satanları anlamıyorum.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: yusuf_25hayırlı satışlar fiyat olarak arabanın hakkını yazmışsınız piyasa sizler gibi insanlar sayesinde düzelir inş!!!!
ortağa araba almak için kia bayisine gittik öylesine benim arabaya ekspertiz yaptırdım kaça alırsınız diye 55.000TL verdiler !!!! 49-48 e satanları anlamıyorum.
Hayırlı olsun
Arabanın fiyatını iyi yazmışsın. Bazı arkadaşlar dip fiyat verip arabanın değerini düşürüyorlar[center]
İnsignia 1.4 Edition Elegance Yeni Stil Paket 2012 OPC Body Kit (Kara Şahin)
BİR ZAMANLAR
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ygtylmzKia da 55 milyar mi verdiler cok iyi vermisler abi bana opel bayisi 48,5 vermisti bencede herkes boyle ilan koysa 2.el fiyatlari korunmus olur
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOYHayırlı müşteriler
İlandaki 'kefye keder' deyimini yanlış-gereksiz kullanmışsınız Keyfe keder deyimi 'mühim olmayan, dikkate
almaya değmeyecek kadar küçük olumsuzluk' manalarına gelir. Sizin aracınız (maşallah) kusursuz bir makine.
İlla da bir sıfat yakıştıracaksanız 'muhayyer' demenizi öneririm. Muhayyer, sağlamlığı ve kullanılabilirliği açısından
tavsiye edilen, önerilen; beğenilmediği takdirde geri verilebilecek olan manasına gelir ve sizin aracınıza yakışır2012 1.4t beyaz/bej+edition elegance+yeni stil paket(18"+afl+bluetooth)+necvox
Yorum
-
kesinlikle arabalarımız fiyatlarını çok düşüyor satanlar. 50 binlerden bahsediliyor o paralara bu araba verilirmi yazık o paralar c sınıfı araçlar için geçerli olabilir bu arabaya yakışmıyor. ben doğru değeri yazdığımı düşünüyorum ve altınada satmam taş gibi araba maşallah binerim istediğim kadar. o düşük fiyatları yazanlara çok kızıyorum yazık ediyorlar bu arabalara.2012 1.4t beyaz/bej+edition elegance+yeni stil paket(18"+afl+bluetooth)+necvox
Yorum
Yorum