Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Çeşitli Satılıklar, Jant-Lastik-Kışlık Lastik

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Çeşitli Satılıklar, Jant-Lastik-Kışlık Lastik

Arkadaşlar slm,

GTC mi sattığım için boşa çıkanları da elden çıkaralım dedim.

Satılıklarım şu şekilde;

1- 18'' BBS CH Motorsport Jantlar ve 225/40/18 lastikler. Hem jantların hem de lastiklerin durumu çok iyi. Jantların sadece birinde ufak çizikler var, ama derin değil. Rötuşla halledilir durumda. Bu takım için fiyatım 1.350 TL. Ufak bir pazarlık olur. Takım olarak satmak ilk tercihim ama iyi fiyat olursa ayrı ayrı da satabilirim.

2-16'' Michelin alpin vakumlu kışlık lastiklerim satılıktır. Bunların da durumu iyi, tahmini olarak kullanım şekline de bağlı olmak kaydıyla sizi 2 hatta 3 kış idare eder. Octavia da jantlarım 17'' olduğu için bunları satmak durumundayım. Hem elimde kalmasın hem sizin işiniz görülsün. 4 lastik için fiyatım 200TL.

Ynt: Çeşitli Satılıklar, Jant-Lastik-Kışlık Lastik

hayırlıl satışlar
    Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
    [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

hocam lastikler ne marka ve kaç bin kullanıldı?
      F30 Sport+

Yorum

Gökhan sanırım 18'' lerin üzerindeki lastikleri soruyorsun.

Geçen yaz Pirelli Dragon almıştım yaklaşık 1500-2Bin km yaptılar. Bu yaz sezon geldiğinde tekrar taktım ama balans tutmadı. Lastikçiye götürdüğümde sol öndeki lastik hatalı çıktı. Ben de bunun üzerine ön tarafa 2 adet Kumho Ku-39 aldım. bunlar da yaklaşık Bin km yaptılar.

Kısaca 18'' lastiklerim

1- 2 adet Pirelli Dragon yaklaşık 2 bin km
        2- 2 adet kumho ku-39 yaklaşık bin km

Bu arada benden lastik almayabilirsiniz ama Kumho Ku-39 ları şiddetle tavsiye ediyorum. Boşa gidip Michelin Pilot almayın. Kumholar İnanılmaz güzel yol tutuyor.

Yorum

hımm anladım.. bu arada bende kısa bir süre kullanmıştım kumhoyu ve gayet memnundum...
          F30 Sport+

Yorum

Arkadaşlar ikinci el az kullanılmış kış tipi 245 40 19 lastik arıyorum jantlı da olabilir.Yardımcı olursanız sevinirim.

Yorum

Arkadaşlar kışlık lastiklerim satılmıştır bilginize,

Sadece 18'' BBS jant ve lastikler elimde durmaktadır, isteyene lastik veya jantı ayrı ayrı da satabilirim

Yorum

İşleniyor...
              X