Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsignia 2010 1.6 tcosmo 20 cant kumandali eksoz Eibach yay LPG (Çelik Subaplar)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: İnsignia 2010 1.6 tcosmo 20 cant kumandali eksoz Eibach yay LPG (Çelik Subaplar)

Orjinal yazı sahibi: BurakYILDIRIM
    Merhaba Arkadaşlar,

Opel türkiye tarafından öncelikli olarak bu rakamı veren alpata ile görüşme ve sonucu bana dönüş notları şu şekilde.

Aracım modifiyeli

Araçta lpg sisteminin bulunması (İstanbul MAR OTO Opel yetkili servisi tarafından takıldı)

subapların çelik yaptırılması (Antalya da Yetkili servis tarafından yapıldı - ALPATA Sadece motoru açmak için 2500 tl istemişti subap değişikliği ile ek fiyat çıkar demişti ama kendi verdiği hizmete şimdi özürlü ürün muamelesi yapıyor)

Ön Panjurun farklı olması ( OPEL ODAK tarafından Steinmets Panjur takıldı )

Tavan kaplama olması

Araçtaki bantlar (Söküldü - 5 dakika sürdü )

jantlar (20 İnc OPC jant oranları 245x35x20 bildiğim kadarı ile benim jantlarımın ölçüleride bu ama çoooooook büyük bir problem teşkil ediyormuş, Teşkil ederken OPEL nasıl oluyorda bu jant ölçülerini kullanabiliyor kendi araçlarında)

ön tampon değişmiş, (özellikle kendim demiştim yavru köpeğe çarptığım için sadece plaka alt kısmında tadilat yapıldı değişme yok diye)

bu nedenlerden dolayı araca düşük fiyat verilmiş,

Siz siz olun sakın dünyada normal bir uygulama olan folyo kaplama yaptırmayın Yetkili servisler LPG servis desteği verse bile LPG taktırmayın Aman ha subapları çelik falan yaptırayım demeyin, araca pert muamelesi yapıyorlar

hele Jant larınızı kesinlikle değiştirmeyin.

Ortak akıl verme opsiyonu: Siz aracınızı satın sonra gelin araç için pazarlık yapalım.

------- Yav akıl var mantık var bu kadar muamele ve akıldan sonra ben aracımı satıp cebime peşin parayı koyduktan sonra niye sana geleyim? Bu kadar muameleden sonra neden OPEL alayım

Sakın ha...
    İnanın tüm markalarda durum aynı... Benim Fiat Bravo aracım var 2009 model araç full... Piyasa fiyatı 35 bin TL civarında bana verilen fiyat ise 21 bin TL... güler misin ağlar mısın...
    1.6T Cosmo (2011) / Teknik Gri / Necvox Infotainment + kamera / Prins VSI–2 Keihn Enjektör – Turbo Map – Valve Care...

Yorum

İşleniyor...
    X