Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsignia 2010 1.6 tcosmo 20 cant kumandali eksoz Eibach yay LPG (Çelik Subaplar)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: İnsignia 2010 1.6 tcosmo 20 cant kumandali eksoz Eibach yay LPG (Çelik Subaplar)

hocam şimdi ilanı gördüm inanın arabayı gerçekten ne hale sokmussunuz acilen orjinal haline gelmesi gerekli bi insigniayı mahvetmişsiniz satılmaması normal gerçekten ...
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...31473057/detay
    Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Ynt: İnsignia 2010 1.6 tcosmo 20 cant kumandali eksoz Eibach yay LPG (Çelik Subaplar)

bencede acilen orjinaline döndür arabanı.. satma oranın yükselecektir bu kesin
      insignia 1.6 Turbo Cosmo+flexride+teknik gri+sunroof+deri+cd 500 navi+19" Jant
      honda accord 2.4 Executive...

Yorum

ilanı bende şimdi gördüm.gerçekten bu hali ile satmanız çok daha zor olacak.bir an önce orjinale dönüp satın bencede.açıkcası bu hali ile hitap edeceğiniz müşteri kitlesi baya az olacak.
        2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
        2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

Olay aracın hali değil arkadaşlar, bant folyoların çıkması 10 dakika, zaten diyorum takasta bantları çıkartıcam diyorum geriye beyaz hali kalacak, zaten 40 ı aracın orjinal jantları olacakmış ondan sonra verirlermiş yani ben o haliyle bu aracı 40 a verebiliyorum. bu arada ford aracı defult haline getirirsem 37 veriyor, şu ramazan ayında ne diyeceğimi şaşırdım yemin ediyorum

Yorum

lpg den korkanda çok oluyor . bence bekleyin internette alan olur elbette
            2011 2.0cdti cosmo flexi sunroof Infinity ses sistemi
            yeni yüzyıl üniversitesi mimarlık

Haşin gaddar bilakis çok kibarım.Israr ederim iyi dans ederim o kadar.

Yorum

hayırlı satışlar
              Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
              [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Acele etme bence. ben 7 ay üstüne sattım aracımı.sen daha 1 hafta olmuş pes ediyorsun.dur bakalım illaki çıkar müşterisi.ümitsizliğe kapılıp aracı yok pahasına satma sakın.
                2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
                2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

Merhaba dostum,seni çok iyi anlıyorum bende 2011 edition var,geçen sene ağustosun ılk haftası 25.000 eur dan ısahıbınden.com a ilan vermiştim,2 gun sonra 24.500 eur a alıcı çıktı,el sıkıştık benım almak ıstedıgım arabada pürüz çıktığı için vermedim arabayı, nasıl olsa kolay satılıyor diye hiç aklıma gelmedi yani vereyımde beklerim diye neyse ocak ayında tekrar ilan verdım ne arayan oldu ne soran en son geçen ay bıktım bende kaldırdım ilanı..EĞER ARABAN GÜZELSE VE TEK KUSURU İKİNCİ ELİYSE YAPILACAK EN İYİ ŞEY BİNMEYE DEVAM ETMEK urock

Yorum

.....

Yorum

bayiye hangi arabayı götürsen para vermez zaten.
                      A.ÖMEROĞLU
                      1,4 t 140 hp edition elegans. 2012

Yorum

Bende opele arabayi aldiktan 6ay sonra goturdum 48 milyar verdi gecenlerde goturdum 45 milyar verdi seat 42 milyar verdi saka gibi haha ama zaten bayilerde soyluyo boyle yeni araclari takasta degerlendirmek cok mantiksiz diye seatta bana gorevli istersen sormuyim bak moralin bozulur dedi ben meraktan sordum heralde ikinci el gorevlisi soyle fiyat veriyo sahibindene girip modelin en ucuz arabasindan 7-8 milyar dusuk fiyat vermek uzerine kurulu bi politikalari var yani araci internetten satmak cok daha mantikli bide acele etmeye gerek yok abi bu araclar 1 haftada satilcak araclar degil
                        2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

Bide abi acik konusuyim bu arabayi suan bu haliyle 2 senede falan anca satarsin insanlarin hepsi cok bilincli degil yani o folyonun 10 dakkada cikcagini cogu insan bilmez. Arabayi ne hale getirmis bu araba alinir mi der kapatir ilani. Hadi jantlar ve panjur bi yere kadarda folyolarin ve bagaj kapigindaki ledlerin falan sokulmesi lazim kolay satmak icin.benim arabada full cam filmi ve panjur kaplama,stop kaplama gibi cok basit modifiyeler olmasina ragmen ben hepsini sokup oyle koydum ilani
                          2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

aracı ilk aldığın hale getir profil resmindeki gibi, yoksa imkanı yok satamazsın
                            2015 leon fr

Yorum

soylede bır durum var bu sadece ınsıgnıa ıcın gecerlı degıl 3 haftadadan berı palıo ılanım yayında 20 kusur favorıye ekleyen var bılmem kac kısı bakmıs yok arayan soran genel ıtıbrıyle ıkıncı el pıyasa olu kendı ınsıgnıamda satılıkta 30000 km de 2009 model hata boya yok onuda arayan soran yok yapacak bırseyde yok bırazda nasıp kısmet araclarımız guzel he ıkıncı elı cok agır o ayrı ama sızde bayıye gıdıp fıyat alırsanız moralınız bozulur tabı gozumun onunde bayıde 38 ye aldıgı ınsıgnıa yı 47 bın etıket yapıstırdı oda ayrı bır konu gecen 2ay once 48000 e aldıgımız 2010 edıtıon elegance ınsıgnıayı nakıte ıhtıyacımız oldugundan 42500 e verdık oda 33000 km deydı .pıyasada degerı etmeyen ne arabalar ne fıyatlara gıdıyor bızım aracların degerıne bak yazık vallahı acıyorum ınsan en cokda ona uzuluyor

Yorum

Burak bey 1 haftada sen ne satıyorsun karpuz mu bu ? biraz sabır kardeşim hangi arabayı 1 haftada satabilirsin

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                                Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

İşleniyor...
                                X