Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsignia 2010 1.6 tcosmo 20 cant kumandali eksoz Eibach yay LPG (Çelik Subaplar)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İnsignia 2010 1.6 tcosmo 20 cant kumandali eksoz Eibach yay LPG (Çelik Subaplar)

Merhaba arkadaslar 1.6 t. cosmo aracımı satiyorum

Fiyat 52 bin tl

2010 model

Renk beyaz

Km: 80 bin

Vielle LPG sistemi var 25 kuruş yakıyor
    Subaplar Çelik yaptırıldı

20 inç cant (245:35:20)

Kumandali spor eksoz

Eibach spor yay

Spor on panjur markasını hatirlayamadim Opel odak ta takıldı

Sis farlarinin yanlarına led calışması yapildi

Camlar film

Tavan kaplama

Kaza değişen sol ayna haricinde yok on tampon alt ızgara kisminda yavru köpeğe çarptığımdan dolayı kismi tadilat var

İpad dan ilanı veriyorum yazım yanlışları için kusura bakmayın detaylı bilgi almak isteyen olursa 543 321 51 07

Ynt: İnsignia 2010 1.6 tcosmo 20 cant kumandali eksoz Eibach yay LPG (Çelik Subaplar)

Hayırlı satışlar
    2015 leon fr

Yorum

Ynt: İnsignia 2010 1.6 tcosmo 20 cant kumandali eksoz Eibach yay LPG (Çelik Subaplar)

hayırlı satışlar
      Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

hayırlı satışlar
        2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
        [center]

Yorum

Hayırlı satışlar.

ınsıgnıa 1.6 turbo cosmo flexrıde şasi,Sunroof,20''jant orj(opc),navi,kaplan diş (2013)

Yorum

hayırlı satışlar

Yorum

Saolun arkadaslar hem model yükselteceğim hem dizele gececeğim satabilirsem

Yorum

Hem model yukseltme hemde dizelse bi 3.20d yakisir
                2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ygtylmz
                  Hem model yukseltme hemde dizelse bi 3.20d yakisir
                  Büyük ihtimal yakışır ama ben peugeot 508 allure düşünüyorum ama dediğim gibi satılırsa

Yorum

Artık Kurtulmak İstiyorum

Merhaba Arkadaşlar malum aracımı bir haftadır satmaya çalışıyorum, Olmuyor! Olmuyor ! Olmuyor! 45.500 e kadar çektim, ve her geçen gün lanet etmeye başladım bu aracı aldığım güne,

Bayiler de sıfır araç takas durumuna giriyorum, ezberlemişler 40 bin veriyorlar hatta 37 bin veren bile çıktı neyse dedimde, cumartesi alpataya gittim dizel astra ile takas için, alpata nın bu araba gitmez demesi yokmu yav bir firmanın kendi markasına sahip çıkmaması kadar karaktersizlik olabilirmi, yalvarsam 40 a alacaklar yani, nedenini söleyeyim bu araçlar gitmiyormuş be çok yaktığı için ikinci elleri ölüymüş, ulan sıfır aracı satarkende bu kelimeleri alıcaya diyorlarmı çok merak ediyorum bu aracı almayın ananız ağlar diye, ama mailleşmelere başladım bir servisin markasına aracına sahip çıkmaması kadar acizlik olamaz.

GM e bu konuda mail atacağım cevabını çok merak ediyorum bakalım kendileri araçlarının ve markasının arkasında durabilecekmi.

Neyse arkadaşlar durum bu, sıfır alacak insanlar iyi düşünsün öyle bir markaya bineceksiniz ki satılırken mükemmel satıldıktan sonra beş para etmeyecek bir araç alacaksınız. bunu size yetkili satıcı diyecek. artık gerisini siz düşünün

Yorum

Hayırlı satışlar. umarım ıstedıgınız fıyattan satarsınız
                      2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

Burdan anladığımız kadarıyla artık büyük markalarda bildiğiniz galerici gibi davranmaya başlamışlar. Ondan sonra diyorlarki Türkiye'de sıfır araba konusunda insanlar neden temkinli. GM den gelecek olan yanıtı bende çok merak ettim. Onlarda sahip çıkacaklarmı acaba...
                        Astra 1.4 T Cosmo Füme + Navigasyon

Yorum

geçmiş olsun aracınızı orjinal haline çevirip satsanız daha mantıklı bence bu haliyle bir aile babası almaz aracı mesela çıkan parçalarıda buradan yada internet aracılığı ile satarsınız egsozları,yayları,jantları sökün orjinal halde daha çabuk satılır kanaatindeyim
                          Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

kardeşim seni çok iyi anlayabiliyorum.bende aracımı satarken aynı şeylere maruz kaldım.araçtan nefret ettim.sonunda hiç tarzım olmadığı halde şunki kullandığım aracı takas ile başka bir kullanıcıdan aldım.tarzım değildi ama aldıktan sonra çok memnun kaldım hatta bir sonraki aracımıda ford cmax almayı planlıyorum.
                            bence sende sahibinden takas edebiliyorsan o şekilde aracını takas yolunu seç aksi halde bu aracı satmak gerçekten başa bela.kaybın çok daha az olur.
                            ben aracımı 47.000 tl değer biçerek bu şekilde satabildim.2010 model edition elegans 21.000 km de idi.hatasız.
                            Allah yardımcın olsun..
                            2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
                            2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

hayırlı satışlar. umarım bir an önce satarsınız. allah kolaylık versin. bence de mevcut durumda orjinal parçalara dönmek daha mantıklı gibi.
                              Renault!!!

Yorum

İşleniyor...
                              X