Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Satılık 2012 Opel Insignia 1.4 Turbo

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Satılık 2012 Opel Insignia 1.4 Turbo

Selamlar arkadaşlar,
    Bende aracımı satmaya karar verdim. Çok acil satmıyorum açıkçası. Kafamdaki fiyatı veren olursa satacağım. Hakkımızda hayırlısı diyelim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...1121698/detay/

http://www.arabam.com/ikinciel/Ilan/Detay/4461717
    (Satıldı..) 2012 - 1.4 Turbo - Edition Elegance - Siyah/Bej - 18" - Cyclone Navi

Ynt: Satılık 2012 Opel Insignia 1.4 Turbo

Hayırlı satışlar ve alışlar dileyelim Allah gönlüne göre müşteri nasip eylesin

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Hayırlı Satışlar...

Yorum

Hayırlı Satışlar...
        Insignia 1.6T Cosmo / Navi 800 / Isıtmalı Bej Deri Koltuk

Yorum

hayırlısı olsun...

Yorum

Hayırlı satışlar
            2015 leon fr

Yorum

Hayirli satislar abi guzel fiyat yazmissin piyasayi boyle boyle ayakta tutcaz
              2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

Orjinal yazı sahibi: byazkan
                Selamlar arkadaşlar,
                Bende aracımı satmaya karar verdim. Çok acil satmıyorum açıkçası. Kafamdaki fiyatı veren olursa satacağım. Hakkımızda hayırlısı diyelim.
                Öncelikle hayırlı satışlar.
                Sonradan eklediğiniz navigasyon kitinin markası ne acaba? Kullanışlılık ve fiyat konusunda bilgi vermeniz mümkün mü? Bu ürünü taktıktan sonra mevcut özelliklerden az da olsa devre dışı kalanı oldu mu?
                İnsignia CDTİ 160ps COSMO Siyah Flexiride+Sunroof

Yorum

Herkese teşekkür ederim..

Sami Bey, navigasyon cihazı Cyclone marka. 7" ekranı olan bir model. Ben cihazdan çok memnun kaldım. İlk başlarda çok yavaş çalışıyordu ama yetkili servisi bir güncelleme yaparak bu sorunu çözdü. Şu an tüm özellikleri fonksiyonel. Araçta devre dışı kalan herhangi birşey olmadı. Ancak cihazdan memnun olmadığım tek konu bluetooth ile telefon görüşmesi. Kullanımı pek kolay değil. Her seferinde tekrar tekrar telefonu bağlamak gerekiyor. Bunun haricinde herşeyinden oldukça memnun olduğumu söyleyebilirim. Navigasyon haritası güncellemelerini de yapabiliyorum.

Fiyatı ise 1650 TL civarındaydı ben taktırırken. Aracı daha teslim almadan taktırılmasını istemiştim. Son fiyatı hakkında bilgiyi sanırım yetkili satıcılar verebilirler. Başka sorunuz olursa yardımcı olmaya çalışırım..
                  (Satıldı..) 2012 - 1.4 Turbo - Edition Elegance - Siyah/Bej - 18" - Cyclone Navi

Yorum

Barbaros bey çok teşekkür ederim. Bluetooth telefon görüşmelerinde direksiyondaki açma kapama tuşları aktif mi yoksa devre dışı mı kalıyor? Bir de orijinal 6'lı Cd aktif mi, radyo yine orijinali mi kullanılıyor?
                    Satışınızla ilgili de hayırlısı olur inş.
                    İnsignia CDTİ 160ps COSMO Siyah Flexiride+Sunroof

Yorum

Hayırlı satışlar
                      Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                      [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

barbaros bey hayırlı satışlar
                        Opel Insignia 1.4 T Edition Elegance + 18 '' JANT + orjinal navi 600

Yorum

barbaros bey hayırlı satışlar
                          Kusura bakmazsanız birşey sormak istiyorum aracın ilanını verdikten sonra geri dönüşlerden memnunmusunuz aracla ilgilenen baya kişi var mı piyasasını merak etmiyor değilim
                          Opel Insignia 1.4 T Edition Elegance + 18 '' JANT + orjinal navi 600

Yorum

2014 de alacağım araba mutlaka dizel olacak

1- yeni ford mondeo
                            2- mercedes 1.6 E series(benzinli ama mercedes)
                            3- ikinci el SUV

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dargure3
                              Barbaros bey çok teşekkür ederim. Bluetooth telefon görüşmelerinde direksiyondaki açma kapama tuşları aktif mi yoksa devre dışı mı kalıyor? Bir de orijinal 6'lı Cd aktif mi, radyo yine orijinali mi kullanılıyor?
                              Satışınızla ilgili de hayırlısı olur inş.
                              Bende o düğmelerden kapatma olanı çalışıyor, sesi kapatıyor. Ancak aracın kendisinde bluetooth olmadığı için açma tuşu sanırım bluetooth bağlı değilken çalışmıyor. 6'lı CD bende yok ancak aktif olacaktır. Ayrıca torpidoya bide DVD player eklendi. Radyo yine orjinali kullanılıyor.

Geri dönüş şu ana kadar yok. 250 kadar bakılmış, 5 kişi favoriye eklemiş. Şimdilik gelişmeler bu kadar

Yorum

İşleniyor...
                              X