Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia Team Kapı Altı Ledler Kaminari Park'ta..

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Insignia Team Kapı Altı Ledler Kaminari Park'ta..

Pardon. Hemen düzeltiyorum. 100 TL olacaktı o.
    Ürün free shipping. Yani kargosu yok. Tekli getireceklere de 70 $'ı aşmadığı için de vergi mevcut değil.
    5 ürüne kadar getirtebilirsiniz. Ki takılsa dahi %18 sadece vergi ödüyorsunuz. Yine her halükarda maalesef 100 TL etmiyor.
    Kişi başı tekil kullanıcı için maaliyeti 22 TL max.

Sayın NEŞTER,

Satıcı ile konuştum. Lazer işleme yapıyorlar lens üzerine, dolayısı ile kalıp kullanmıyorlar.
    Satıcı temin ettiğimiz logoları basabileceğini söyledi. İlan sadece batman logoluya ait evet, ancak aynı satıcının bu lazerler için birçok ilanı var ve "custom" yani "sipariş üzerine" üretim yapabiliyor.

Cevaplarınız için teşekkürler
    Where shall it begin, where shan't be ended...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Rotweiler
      Selamlar,

Mustafa bey kolay gelsin. Özellikle Kaminari'de yaptığınız işleri gerçekten hoş buluyorum. Açılışta da bulundum.

Yanlız, kendi yaptırmak isteyen arkadaşlar olabilir. Özellikle kendine has logo yaptırmak, plakasını, markasını, modelini vs. yaptırmak isteyen arkadaşlar olabilir. Burdaki vereceğim linki kullanarak eğer ingilizceniz var ise, satıcı ile irtibata geçip kendi logonuzu yaptırabilirsiniz.
      http://www.aliexpress.com/item/Batma...606097234.html

Kendisi custom logo yapıyor sağladığınız resime göre. Lens ve soket tipini de kendisi ile konuşabilirsiniz. Baltalamak gibi olmasın ama, 11 $ ile 100$ 100 TL arasında büyük fark var. Bunu da irdelemek isterim.
      iltifatınız ve öneriniz için çok teşekkürler Azmi bey..kapı altı led konusunda ve diğer ithal ürünler konusunda yurtdışındaki tedarikçilerimizle sık sık görüşüyorum , kapı altı led için istenilen her şekilde yapıp gönderiyolar ama iş yoğunluğu nedeniyle pekte üzerine düşemedik açıkçası, sizin verdiğiniz linkteki firmayla da irtibata geçip onlardan da faydalanmaya çalışıcam , teşekkürler tekrardan..
      www.facebook.com/mstfkls

Yorum

Merhaba,

Asıl yapıcı yorumun için ben teşekkür ederim.
        Bu tür ürünlerin tedariği konusunda bir lojistikçi olarak elimden geleni yapmaya ben de hazırım. Özellikle çin ve afrika pazarında kolum bayağı uzun. Bu tür araç elektroniği ve aksesuarlarını sürekli bahsi geçen site ve bilimum buna benzer 3 siteden daha tedarik edip uyguluyorum. Eğer alternatif arar ya da bundan faydalanmak isterseniz, özel mesajdan rahatsız etmeniz yeterli.
        Where shall it begin, where shan't be ended...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Rotweiler
          Merhaba,

Asıl yapıcı yorumun için ben teşekkür ederim.
          Bu tür ürünlerin tedariği konusunda bir lojistikçi olarak elimden geleni yapmaya ben de hazırım. Özellikle çin ve afrika pazarında kolum bayağı uzun. Bu tür araç elektroniği ve aksesuarlarını sürekli bahsi geçen site ve bilimum buna benzer 3 siteden daha tedarik edip uyguluyorum. Eğer alternatif arar ya da bundan faydalanmak isterseniz, özel mesajdan rahatsız etmeniz yeterli.
          tamamdır , teşekkürler
          www.facebook.com/mstfkls

Yorum

İşleniyor...
          X