Ynt: Insignia Team Kapı Altı Ledler Kaminari Park'ta..
Selamlar,
Mustafa bey kolay gelsin. Özellikle Kaminari'de yaptığınız işleri gerçekten hoş buluyorum. Açılışta da bulundum.
Yanlız, kendi yaptırmak isteyen arkadaşlar olabilir. Özellikle kendine has logo yaptırmak, plakasını, markasını, modelini vs. yaptırmak isteyen arkadaşlar olabilir. Burdaki vereceğim linki kullanarak eğer ingilizceniz var ise, satıcı ile irtibata geçip kendi logonuzu yaptırabilirsiniz. http://www.aliexpress.com/item/Batma...606097234.html
Kendisi custom logo yapıyor sağladığınız resime göre. Lens ve soket tipini de kendisi ile konuşabilirsiniz. Baltalamak gibi olmasın ama, 11 $ ile 100$ 100 TL arasında büyük fark var. Bunu da irdelemek isterim.
Ynt: Insignia Team Kapı Altı Ledler Kaminari Park'ta..
Orjinal yazı sahibi: Rotweiler
Selamlar,
Mustafa bey kolay gelsin. Özellikle Kaminari'de yaptığınız işleri gerçekten hoş buluyorum. Açılışta da bulundum.
Yanlız, kendi yaptırmak isteyen arkadaşlar olabilir. Özellikle kendine has logo yaptırmak, plakasını, markasını, modelini vs. yaptırmak isteyen arkadaşlar olabilir. Burdaki vereceğim linki kullanarak eğer ingilizceniz var ise, satıcı ile irtibata geçip kendi logonuzu yaptırabilirsiniz. http://www.aliexpress.com/item/Batma...606097234.html
Kendisi custom logo yapıyor sağladığınız resime göre. Lens ve soket tipini de kendisi ile konuşabilirsiniz. Baltalamak gibi olmasın ama, 11 $ ile 100$ arasında büyük fark var. Bunu da irdelemek isterim.
Selamlar Azmi kardeşim,
Verdiğin linkte sadece ellerinde mevcut olan Batman logolu ledler için geçerli fiyat, Açıklamasındada ÖZEL Autocar Lazer lamba aydınlatma Ücretsiz Kargo LED ile Batman Futbol kulübü Hayalet Gölge Işık Araba için Kapı Işık Logo Amblem LED diye yazıyor. Adamlar bir kalıp ile binlerce ürünü yapıp satıyorlar sürümden kazandığı için Kalıp parası önemli olmuyor.
Senin dediğin gibi değil 11 Usd a istediğin logoyu yaptır diye,
11 usd la 100 usd farkıda burdan kaynaklanıyor,
Ama bu logoları alıp takacaklar için 11 usd iyi fırsat, resimlerin üzerinde store numaraları var zaten.
Yorum