Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia Team Kapı Altı Ledler Kaminari Park'ta..

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Insignia Team Kapı Altı Ledler Kaminari Park'ta..

asantiyon ne demek
    Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Erhktn
      yılbasına kadar beklıyımde belkı yılbası asantıyonu olur haha soylemsı ayıptır arka kaplılara takacam
      vay arkadaş adamın konuştuğu Türkçeye bak ya ihihi ihihi

düzeltelim = asantiyon yerine eşantiyon
      kaplılara yerine kapılara şeklinde kullanalım sevgili sponsordaşım Erhan bey
      www.facebook.com/mstfkls

Yorum

ayıp sana be ıkı harfın lafınımı yapıyorsun telefondan bu kadar yazsılıyor

ORJİNAL F10 MSPORT

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
          asantiyon ne demek
          kadır bana bı gelde ne oldugunu goesterım

ORJİNAL F10 MSPORT

Yorum

ayep edayasun abey akşeme geleyim
            Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Ankarda nasıl temin edebiliriz. Banka hs no varsa bildirimisiniz.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bigeagle
                Ankarda nasıl temin edebiliriz. Banka hs no varsa bildirimisiniz.
                özel mesajla dönüş yapıcam..
                www.facebook.com/mstfkls

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mstfkls
                  Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
                  Orjinal yazı sahibi: muratmese
                  kaminari park evime çık yakın tam bana göre bir yer

keşke banada biraz yakın olabilseydi...
                  bizim için uzak yakın diye bi kavram yok Hasan aga

beklerim ozaman
                  biz çok geldik sana , sen bi siftah yapta önce biz gelmeye devam ederiz

kafam yarıldı

Yorum

Bence Fiyat gayet iyi. hayirli satislarin olsun mustafa.

Bizim Ahmet ledlerin biriyle ugrasirken bozmus galiba. bana sormustu. aksam bulusmaya geliyorsan 1 tane Ahmet'e satarsin.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: muratmese
                      kaminari park evime çık yakın tam bana göre bir yer

keşke banada biraz yakın olabilseydi...
                      bizim için uzak yakın diye bi kavram yok Hasan aga

beklerim ozaman
                      biz çok geldik sana , sen bi siftah yapta önce biz gelmeye devam ederiz

kafam yarıldı
                      oh o zaman mesaj yerine ulaşmış
                      www.facebook.com/mstfkls

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ozkanc
                        Bence Fiyat gayet iyi. hayirli satislarin olsun mustafa.

Bizim Ahmet ledlerin biriyle ugrasirken bozmus galiba. bana sormustu. aksam bulusmaya geliyorsan 1 tane Ahmet'e satarsin.

sağolasın Özkan abi..Ahmet beyimizin ledleri bozulmuşsa bizzat mekanımızı şereflendirerek değiştirir sanıyorum
                        www.facebook.com/mstfkls

Yorum

ben yarın öğlen vakti ledlerimi taktırıp.ses düzeni içinde görüşücez

Yorum

Selamlar,

Mustafa bey kolay gelsin. Özellikle Kaminari'de yaptığınız işleri gerçekten hoş buluyorum. Açılışta da bulundum.

Yanlız, kendi yaptırmak isteyen arkadaşlar olabilir. Özellikle kendine has logo yaptırmak, plakasını, markasını, modelini vs. yaptırmak isteyen arkadaşlar olabilir. Burdaki vereceğim linki kullanarak eğer ingilizceniz var ise, satıcı ile irtibata geçip kendi logonuzu yaptırabilirsiniz.
                            http://www.aliexpress.com/item/Batma...606097234.html

Kendisi custom logo yapıyor sağladığınız resime göre. Lens ve soket tipini de kendisi ile konuşabilirsiniz. Baltalamak gibi olmasın ama, 11 $ ile 100$ 100 TL arasında büyük fark var. Bunu da irdelemek isterim.
                            Where shall it begin, where shan't be ended...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Rotweiler
                              Selamlar,

.....

...., 11 $ ile 100$ arasında büyük fark var. Bunu da irdelemek isterim.
                              100$ değil bende merak edip konuyu baştan okudum 100 Tl ürünü getirtmek gümrüğü kargosu vs. montajı yine aynı rakamlara çıkar

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Rotweiler
                                Selamlar,

Mustafa bey kolay gelsin. Özellikle Kaminari'de yaptığınız işleri gerçekten hoş buluyorum. Açılışta da bulundum.

Yanlız, kendi yaptırmak isteyen arkadaşlar olabilir. Özellikle kendine has logo yaptırmak, plakasını, markasını, modelini vs. yaptırmak isteyen arkadaşlar olabilir. Burdaki vereceğim linki kullanarak eğer ingilizceniz var ise, satıcı ile irtibata geçip kendi logonuzu yaptırabilirsiniz.
                                http://www.aliexpress.com/item/Batma...606097234.html

Kendisi custom logo yapıyor sağladığınız resime göre. Lens ve soket tipini de kendisi ile konuşabilirsiniz. Baltalamak gibi olmasın ama, 11 $ ile 100$ arasında büyük fark var. Bunu da irdelemek isterim.
                                Selamlar Azmi kardeşim,
                                Verdiğin linkte sadece ellerinde mevcut olan Batman logolu ledler için geçerli fiyat, Açıklamasındada ÖZEL Autocar Lazer lamba aydınlatma Ücretsiz Kargo LED ile Batman Futbol kulübü Hayalet Gölge Işık Araba için Kapı Işık Logo Amblem LED diye yazıyor. Adamlar bir kalıp ile binlerce ürünü yapıp satıyorlar sürümden kazandığı için Kalıp parası önemli olmuyor.
                                Senin dediğin gibi değil 11 Usd a istediğin logoyu yaptır diye,
                                11 usd la 100 usd farkıda burdan kaynaklanıyor,
                                Ama bu logoları alıp takacaklar için 11 usd iyi fırsat, resimlerin üzerinde store numaraları var zaten.
                                [IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]

[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ

Yorum

İşleniyor...
                                X