Korkmayın benim ben , sadece şaka yaptım haha haha haha
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Haydi Hayırlısı Siyah Opc Satılık
Collapse
X
-
Ynt: Haydi Hayırlısı Siyah Opc Satılık
haha haha haha haha haha kanka ne adamsın yaBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
-
arabanın ilan süresi dolmuş hala satılmamış. fiyatıda 53 küsür ama olmayınca olmuyor demekki... o araba mustafa keleşin veya kadirin olsaydı haftasında en az 80000 e satarlardı...2010 BMW 320d Lci
KUL BELÂ GÖRMEZ HAK YAZMADIKÇA , HAK BELÂ YAZMAZ KUL AZMADIKÇA...
Yorum
-
biz trde tek olan arabalara biner anında satarızBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
F10 Msport
Yorum
-
onur sen anlarsın bu işlerden renault kangoo mu alayım yoksa ferrari f430 mu çok kararsız kaldım . kangoo tasarım ve yol tutşta iyi ferrari ise 0-100 ü kangoo ya göre daha tatmin edici. kangonun bi diğer avantajı ise önden çekiş sayesinde karlı havalarda daha rahat olur ferrari ise arkadan. birde 2. elde çok önemli şimdi renaultun 2.el piyasası f430 a göre daha canlı . ne yapsam bi,lemedim . bi bilgi verirseniz çok müteşekkir olurum...2010 BMW 320d Lci
KUL BELÂ GÖRMEZ HAK YAZMADIKÇA , HAK BELÂ YAZMAZ KUL AZMADIKÇA...
Yorum
-
nasip kısmet işte bundan önceki aracımızı 2004 astra h'ı 3 günde satmıştık hemde 3 günde en az 50 kişi aradı telefon susmadı gerçi araba 2011 kasımda satıldıgında 30bindeydi ve yetkili servis bakımlıydı2012 İnsignia 1.4 Turbo
Yorum
-
ya ben ciddi ciddi ilana koydum arabayı kendi numaramı akşamı aradılar ertesi sabah gelip aldılar herşey birana gelişti bende anlamadım satmayın arabalarınızı benceBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
F10 Msport
Yorum
Yorum