Duyuru

Collapse
No announcement yet.

aracım satılıktır.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: aracım satılıktır.

Bencede biraz fazla agresif millet !! Bırakın bu kadar kasmayalım demi? hem araba güzel olmuş bence. Haaa bu arada biri fiyatı ucuz yazar hayıflanırsınız fiyatı öldürüyor diye biri bu arkadaş gibi yazar çok diye dalga geçersiniz anlaymadım ben valla dknow

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
    Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Araba çok güzel gerçekten de. plastik opc body kit ne kadar şu an bilgisi olan var mı? Odaktan indirimli alabilir miyim.

Yorum

Pazartesi yardımcı olurum
        InsigniaTEAM

Yorum

Bekliyorum, diyarbakır canlarda göbeğim çatladı anlatana kadar durup durup bana irmscher gösterdiler

Yorum

Kafaya taktım, bir de şu egzos ucunun orjinal opc gibi olmasını nasıl sağlayacağız, gördüğüm hemen hemen hiçbirinde düzgün yapılmamış, çirkin uçlar görünüyor hep

Yorum

Gecen yine yanliyoruz ben gerekli uyarıyı yaptım gerek yok daha gerilmeye...
              Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

İşleniyor...
              X