Duyuru

Collapse
No announcement yet.

aracım satılıktır.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• aracım satılıktır.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...4418881/detay/

arkadaşlar merhaba araç değişikliğinden dolayı aracımı satıyorum ilgilenen arkadaşlar olursa yardımcı olurum
    teşekkürler.

Ynt: aracım satılıktır.

KARDEŞİM ÖNCELİKLE KENDİNİ TANIŞMA BÖLÜMÜNDEN TANIT HERKESE Bİ MERHABA DE SATILIR ARACIN DAHA SONRA
    Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

ve aleyküm selam tanıştığımıza memnun olduk seni tanımak güzeldi alala öncelikle kendinizi tanıtın lütfen
      Düşünmeden konuşmanın cezası sonradan düşünmeye mahkum olmaktır.
      GIBBON

Yorum

Bence 1.4T için oldukça uygun fiyat

Yorum

Orjinal yazı sahibi: viperking
          Bence 1.4T için oldukça uygun fiyat
          fiyatta kelepirmiş çoktan satılmıştır

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

haha haha haha ya volkan abi
            Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

F10 Msport

Yorum

Siz de biri düşünce hemen üzerine çullanıyorsunuz var yaaaa

Yorum

Orjinal yazı sahibi: adamsapple
                Siz de biri düşünce hemen üzerine çullanıyorsunuz var yaaaa
                ah be abi ne alakası var

F10 Msport

Yorum

kardeşim merak ettim o kadar para harcadın şimdi niye satıyorsun?

Yorum

2 tanesimi 84900 tl anlamadım bir alana 1 bedavamı acaba sanırım kampanya 1 ALANA 1 BEDAVA..
                    2013 BMW 320İ ED 1,6 170 hp beyaz  modernline+comfort+tekno+sounroof
                    2010 COSMO 1,6T beyaz SATILDI..
                    2011 MAZDA 2 PLAY 1,5 OTM...
                    2008 doblo 1,3 m.jet PREMİO

Yorum

Normalde bizim forumda böyle kişiler barındırılmazdı (ilk mesajı ticaret amaçlı olanlar) , araç Odak Garage'da yapıldığı içinmi bu ayrıcalık ?

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: opelmania
                        Normalde bizim forumda böyle kişiler barındırılmazdı (ilk mesajı ticaret amaçlı olanlar) , araç Odak Garage'da yapıldığı içinmi bu ayrıcalık ?
                        evet
                        InsigniaTEAM

Yorum

Kardeşim madem bu kadar açık ve netsin, Odak 2. El diye konu açsana niyetini bilelim.

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: opelmania
                            Kardeşim madem bu kadar açık ve netsin, Odak 2. El diye konu açsana niyetini bilelim.

ayrıca buradan kimse bu arabayı almaz, sıfırdan toplamak bile daha ucuz ki, niye böyle birşey yapılıyor burada? Odak bize ne yapmaya çalışıyor anlamadım ki... Elimizi vicdanımıza koyalım

Yorum

ya 3 yıldır herşeyimizin soruşturulmasından sıkıntı geldi artık açıklama yapmaktan da sıkıldım, en iyisi bundan sonra böyle, bizi nasıl bilmek istiyorsanız öyle bilin, bende boştan yere çenemi yormayım..

konuyu bu sabah forumda bir yetkisi olmayan Odak profilimle forumu gezerken gördüm, konu içinde 2 tane mesaj vardı, gerekli uyarı zaten 2 mesajda yapılmış.
                              akşama doğru da Mustafa odak'a geldi, forumda bişey yazmadıysam da çocuğu şakayla karışık azarladım, ki foruma üye olmadan önce de demiştim ilk mesajında satış yapma diye. ama forum kullanmayı bilmiyor, nereden ne yapacağını bilmiyor, başkasının yardımıyla siteye ilan açmış. profiline fotoğraf eklemeyi de bugün ben öğrettim.
                              ama akşam evden foruma giriyorum manzara bu en iyisi yönetimi nasıl bilmek istiyorsanız öyle bilin, artık herşeye kabulüm
                              InsigniaTEAM

Yorum

İşleniyor...
                              X