merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım . sitenizi uzun zamandır takip ediyorum . inş bende insignia sahibi olcam .. acil yardımızıza ihtiyacım var siteye pat diye daldım ama umarım hoş görürsünüz .. sitedeki nerdeyse tüm sohpetleri okudum insignia aklında sizin kadar olmasada bilgim var .. şimdi bi ikinci el insignia alcaz allahın izniyle . alacağımız araçta mutlaka flex olcak bunu sitede çok okudum olmazsa olmazlarından
gerisi pek önemli değil ama bizim bulduğumuz araç en fulu 1.6t 180 19 cant deri döşeme ısıtmalı soğutmalı 400 lük navi var flex i var sunrof araba 2009 model km60binde fiyatı 50 bin ben tam kararımı verdim aslında babamıda ikna ettik . ama bazı akrabalar kafamı karıştırdı . alırsan 3 yıl binip sattığında 10 bin zarar edersin felan çok yakıyor dediler ama ben yakıtı biliyorum zaten . fiyat biraz pahalı dediler . kafam karıştı biraz sizce bi 3 veya 5 yıl binsem satmaya kalktığımda çok zarar edermiyim eyer 5 bin felansa önemli değil .. arkadaşlar size zahmet bi yardım ederseniz çok iyi olcak çünkü arabada pazarlık aşamasındayız . kusura bakmayın kendimide tanıtamadım ama çok acil inanın .. cvp veren arkadaşlara şimdiden çok çok çok teşekür ediyorum
![](https://www.insigniateam.com/core/images/smilies/smiley.gif)
Yorum