merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım . sitenizi uzun zamandır takip ediyorum . inş bende insignia sahibi olcam .. acil yardımızıza ihtiyacım var siteye pat diye daldım ama umarım hoş görürsünüz .. sitedeki nerdeyse tüm sohpetleri okudum insignia aklında sizin kadar olmasada bilgim var .. şimdi bi ikinci el insignia alcaz allahın izniyle . alacağımız araçta mutlaka flex olcak bunu sitede çok okudum olmazsa olmazlarından gerisi pek önemli değil ama bizim bulduğumuz araç en fulu 1.6t 180 19 cant deri döşeme ısıtmalı soğutmalı 400 lük navi var flex i var sunrof araba 2009 model km60binde fiyatı 50 bin ben tam kararımı verdim aslında babamıda ikna ettik . ama bazı akrabalar kafamı karıştırdı . alırsan 3 yıl binip sattığında 10 bin zarar edersin felan çok yakıyor dediler ama ben yakıtı biliyorum zaten . fiyat biraz pahalı dediler . kafam karıştı biraz sizce bi 3 veya 5 yıl binsem satmaya kalktığımda çok zarar edermiyim eyer 5 bin felansa önemli değil .. arkadaşlar size zahmet bi yardım ederseniz çok iyi olcak çünkü arabada pazarlık aşamasındayız . kusura bakmayın kendimide tanıtamadım ama çok acil inanın .. cvp veren arkadaşlara şimdiden çok çok çok teşekür ediyorum
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
acill yardım!!!
Collapse
X
-
Ynt: acill yardım!!!
Fiyat gayet uygun 3-5 yıl sonra 10.000 lira zararına satıyorsanız bence bu zarar değildir, yatırım yapmıyorsunuz araba alıyorsunuz.
Bulduğunuz donanımdaki araç sizi her bakımdan tatmin eder , bence pişman olmassınız.[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]
-
Soyle dusune bilirsiniz o araci 2009 yilinda soylediginiz opsiyonlarla minimum 70-75 bim tl civarinda aldilar ve 50 bine dusmus suan bence fiuay cok iyi 3-5 sene sonrada bi 5-7 bin arasi zarar olabilir belkide olmaz ben mesela 3 yil once astra h kasa aracimi 26000 tlye sattim suan olsa 30000 tl gibi bi degeri var bilemeyiz yarinlarin neler getireceginiBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
Yorum
-
arkadaşlar çok çok sağolun . korkumun sebebi para sıkıntısı var zaten kredi çekilecek . yani anlıcağınız babamıda zor ikna ettik satarkende çok zarar olmasın . mesela dacia duster aldık doğrusu babam aldı ben hiç beğenmedim insignia ilk çıktığından beri seviyom takip ediyorum ..duster den sonra çok iyi gelcek biliyorum . fazla km de yapmıyoruz yılda 10 12 bin felan . onun için yakıttan pek korkmuyoruz. ama fiyat iyi dediniz içime su serptiniz . inşallah nasipse olur bende sizin aranıza katılırım .. peki km 60 bin çok değil heralde sizce ?
Yorum
-
çok saol fatih abi sitede birçoğunuzu tanıyorumn . çokda güweniyorum o yüzden sizin cevaplarınız benim için çok önemli . bu site sayasinde insignia yı tanıdım . şuan pazarlık aşamasındayız yarın bi daha aricam hayırlısı neyse o olsun . . inşallah aranıza katılacam . tabi izninizle
Yorum
-
saol abi anladım .. 500 800 pek önemli değilmişde eyer 400 se kötü gerçekden yarın onu güzelce öğrencem ... bide infinity ses sistemi olma şansı varmı acaba . onuda sarayım yarın . hani infitity sadce 800 lerde vardır . böyle bi kriter varmı yoksa 400 de de olablirmi ?
Yorum
-
Ya birader dandik bir araba kiralasan ayda 1000 liradan başlar siz neyin hesabını yapıyosunuz. Süper araba insignia kaybedeceği kadar da kaybetmiş zaten hayırlı olsun.
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
Şimdi F30 Modernline Sunroof
Yorum
Yorum