Duyuru

Collapse
No announcement yet.

23000 km'de 2010 model Insignia 1.6 T edition elegance fiyat seviyesi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 23000 km'de 2010 model Insignia 1.6 T edition elegance fiyat seviyesi

Herkese merhaba.Insignia mecarası 2009 yılında başladı.Türkiye'de belki de ilk alan kişilerdendik.Araç 115 hp idi.Bir sene sonra aracın çekişi çok kötü olduğu için 180 hp insignia ile değiştirmiştik ve halen de severek aynı aracı kullanıyoruz ama ayrılık vakti geldi.Aracı zaten çok kullanamıyoruz.Garaj arabası diyebiliriz.Ama artık daha çok kilometre yapacağımız için dizel bir araç düşünüyoruz.Aracı yaklaşık 6-7 ay sonra alacağız fakat hem boşuna vergi ödememek adına hem de fiyatı düşmemesi açısından yakın zamanda satacağız.Şimdi değerli forum üyelerinden arkadaşlarımızdan abilerimizden fiyat konusunda yardım istiyorum.Insignia'nın ikinci elde hiç hak etmediği bir fiyat aralığı var ve ben tek başımada olsa bunu değiştirmek için birşeyler yapacağım.Bu konu başlığında belirlenen fiyatı koyacağım ve de 1 TL dahi indirim yapmayacağım.Araç başlıktaki gibi 2010 model Opel Insignia 1.6 T 180 hp edition elegance paket.23000 km'de daha ve ilk bakımı 5000 km de ikinci 18000 km de yapıldı senesi dolduğu için.Kazası vuruğu yok sadece bazı çiziklr var arabada.Fiyat ne olmalı sizce?
    İnsignia 1.6 Turbo edition elegance paket 17" jant teknik gri

Ynt: 23000 km'de 2010 model Insignia 1.6 T edition elegance fiyat seviyesi

Malesef araçlarımızın 2. el değeri son zamanlarda da oldukça düştü. Sıkışmadığınız sürece satmayın, allah galericiye muhtaç duruma getirmesin. Aracınızı 47.000 tl gibi bi rakama satarsanız mesela gayet iyi bi rakam. Acelenizde yokmuş hem piyasası aşağı yukarı bu şekildedir..

Yorum

Fiyat hakkında başka yorumda bulanacak arkadaş yok mu?
      İnsignia 1.6 Turbo edition elegance paket 17" jant teknik gri

Yorum

Benim aracımda 2011 model navili 23000 de bende satacak olsam 47.000-den aşağı vermemeye çalışırdım.

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
        Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Arkadaşım ben yaklaşık bir hafta önce 2010 model 1.6 T Cosmo + DVD800 Nav. Beyaz 20500 km deki hatasız aracımı uzun uğraşlar sonucu 53.000 TL'ye satabildim.Sattığım fiyat iyimi kötümü bilmiyorum ama benim nazarımda çok ucuza gitti diye düşünüyorum.Ama piyasa çok düşük.Zararın neresinden dönersem kardır diye düşündüm.Çok üzülerek verdim.Sizinki edition elegance ama aklınızda fiyat oluşsun diye yazdım.Özeleştiri yapmam gerekirse inanın İnsignia gibi bir aracın yerini dolduracak tek araç yine İnsignia.Büyük umutlarla 1.6 dizel İnsignia bekliyorum.Umarım beklentilerim boşa çıkmaz.
          2010 1.6T Cosmo + DVD800 Navi + Beyaz (Satıldı)
          2012 BMW F30 3.16İ Technology Paket Beyaz

Yorum

selamın aleyküm kardeşim bende citröen c5 Sx 2010 model var istersen onunla takas yapalım.

Yorum

İşleniyor...
            X