Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Satılık Sprint Booster

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Satılık Sprint Booster

Kendi aracımda kullandığım sprint booster satılıktır.Hiç bir arızası, sıkıntısı yoktur. Farklı bir proje için satıyorum.
    İnsignialarada birebir uyumludur.

Sıfırı 600 tl civarıdır.

Kargo alıcıya aittir.İsteyen gelip eldende teslim alabilir.

Fiyat 330 tl

telefon: 0535 542 34 07

bu da sahibinden linki: http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...8766690/detay/
    Astra J ecoflex
    34 TR 142

Ynt: Satılık Sprint Booster

Orjinal yazı sahibi: aktaş
    Kendi aracımda kullandığım sprint booster satılıktır.Hiç bir arızası, sıkıntısı yoktur. Farklı bir proje için satıyorum.
    İnsignialarada birebir uyumludur.

Sıfırı 600 tl civarıdır.

Kargo alıcıya aittir.İsteyen gelip eldende teslim alabilir.

Fiyat 330 tl

telefon: 0535 542 34 07

bu da sahibinden linki: http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...8766690/detay/
    insignia uyumlumu bu ?
    Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

dün odak tarık abiyle konuştum astrayada insigniaya da aynısını takıyoruz dedi tüm opel ve chevrolet grubuna uyuyormuş
      Astra J ecoflex
      34 TR 142

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aktaş
        dün odak tarık abiyle konuştum astrayada insigniaya da aynısını takıyoruz dedi tüm opel ve chevrolet grubuna uyuyormuş
        anladım hayırlı satışlar bana özelden numaranı atarmısın?
        Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

hayırlı satışlar
          2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
          2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

Bu fiyata sprint booster bulunmaz gunceli
            Astra J ecoflex
            34 TR 142

Yorum

hayırlı satışlar
              Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
              [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

dostum etkisini gördünmü gerçekten bu işler bana piskolojik geliyor sen kullandın fikrin nedir))))
                2010 1.6T Cosmo,Teknik Gri, 19 jant,Cyclone navigasyon, JBL ses sistemi, ayna altı led,

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cdd1907
                  dostum etkisini gördünmü gerçekten bu işler bana piskolojik geliyor sen kullandın fikrin nedir))))

kesinlikle psikolojık değil...kullanınca farkını anlamaman mümkün değil...

Yorum

Opsiyon kalkmistir satis devam etmektedir. Herkese tesekkurler.

Abi bana gore etkisi hissedilir derecede var bende almadan once bu kadar beklemiodum ama gercekten oyle. Benden baska kullanicilarada sorarsan onlarinda ayni seyi soyleyecegine eminim. Hasan_apg09 nickli abimin soyledigi gibi.
                    Astra J ecoflex
                    34 TR 142

Yorum

Bunu kendimiz takabiliyormuyuz? Yoksa servise gitmek mi gerekli

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                      Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Burak ben ilgileniyorum özelden msj attım sana bana tel nonu at yarın arayayım

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                        Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

tekrardan birisi için opsiyonladım abi boosterı satılmazsa güncellerim
                          Astra J ecoflex
                          34 TR 142

Yorum

etkisi bayagı var bilal..insignia almıstım ben insigni'da söküp curuzye taktım curze kalkıslarda cok hantal oldgu icin .insignia dan söküp cruze taktım özlikle kalkıslarda bayagi bi faydası var...
                            ** 2012 NSIGNIA 1,4 140 BG Karbon Siyah... 2012 INSIGNIA 1,6 Cosmo Karbon Siyah... ve ** 2016 INSIGNIA 1.6 otomatik CDTİ Siyah

Yorum

kendiniz takabilirsiniz çok basit ama çok az uğraşmak gerek...

Yorum

İşleniyor...
                              X